viernes, 12 de junio de 2009

La cursa del llop ja esta aqui





Ja esta aqui i no espera ningú, la veritat es que encara no hem veig del tot preparat, tant es aixi que m'he demanat 10 dies de vacanses per ultimar la forma i cuidar tots els minims detalls i dubtes que en son molts.



Ahir aprofitant el primer dia de vacanses hem vaig eixecar ben prontet ( 6 mati ) i vaig anar a provar el caiac de Kiko pel riu i la veritat que algo millor hem va anar, no per tirar cap coet, vaig fer 10 km, després vaig anar al gimnás 1h ( abdominals,estiraments,sauna ) hi ha la 1 del migdia vaig sortir de Roquetes i vaig anar cap al coll de l'alba, la creu i cap a baix, 17 km, estavem sobre 29 graus i vaig patir molt la calor però es el que hi ha.








Avui he anat en bici he fet Mas de Barberans, La Senia, Rosell, San Rafel del Riu, Alcanar, Ulldecona, Godall, La Galera, Sta Barbara, Roquetes ( 105 km ) promig 31 km/h, ho he fet sol patint i treballant el " coco " esta tarde fare 15 km per la platja a peu, ritme suau i ficarem les cames a l'aigua un ratet.

5 comentarios:

MARC BALAÑÁ dijo...

La sort es dequi la busca, tu l'has buscat i te la mereixes....

Anims, ke els km caurán sols....

Ara acabar d'apretar hi ha descansar pel gran dia !!!

Agustí rapitenc dijo...

Albert, ànims que això ja ho tens aquí! Segur que en la preparació que portes te la faras teua esta gran cursa! Va ara la recta final ja. Si me puc escapar un rato de la botiga vindre a vore-vos per algun puesto.

Ànims company!

Agustí (Rapitenc)

puça dijo...

Gracies amics, ja veurem com va tot, el que tinc clar que sera durissim, més de el que la gent es pensa.
Agusti com va el preparament de l'utmb????? espero que be, anims.

Anónimo dijo...

QUE TINGUES MOLTA SORT A LA TEVA FITA, XO SI ETS IGUAL DE FANTASMA EN LES CURSES QUE COM ETS AL ROKETENC KEDAT A CASA. JAJAJA

puça dijo...

Hay Alvarito, no parlessem de futbol aqui si vols me truques hi hem tens 30 min al telf jajajaja