lunes, 24 de mayo de 2010

Cursa de Paüls

Kiko va complir els meus pronòstics, esta vegada patint una barbaritat, sí senyor!!!

A Elena li vaig dir de tot, recordo una de les coses que li vaig dir:
-Vull que baixant me canvies totes les ungles!!!!!


Paüls, penso que es coneix més per la cursa que per les cireres, tant d'èxit ha tingut aquesta cursa que ha sigut premiada amb el CAMPEONAT DE CATALUNYA. Abans, però, ha estat distingida en una de les carreres de COPA ESPANYA, també un parrell d'anys del CIRCUIT CATALA, en fi que és de les millors curses de muntanya d'Espanya.
Pel que fa a mi, aquest any tocava ajudar, un any córrer, un any ajudar i com ja havia fet un parell d'any atràs em vaig posar a la mítica punta de l'aigua (punt més alt de la cursa). Aquest any amb una companyia de lujo, el jesusenc, acompanyat de la seva novia, Cinta, i després, una sorpresa inesperada, JOTABE, amb un parell d'amics més. En fi que ens vam ajuntar 7 o 8 persones allí dalt.
Vam animar sense parar, "a muerte" jo avui m'he dirigit a la gent amb senyes, no puc ni parlar, m'he fa un mal la gola .....buuuufffff, però va valdre la pena, era per animar amics i companys de la muntanya.
Vaig xalar tant animant que l'any vinent potser tornaré allí dalt. A les 17.00 de la tarde a l'arribar a casa vaig caure mort fins aquest matí a les 7.30 h. Ho havia donat tot.
Felicitats a tots els que vau córrer la cursa i als que la vau fer possible.

4 comentarios:

Angel dijo...

No vos podeu ni imaginar l'espectacle que vau montar alli dalt!!! Los crits se sentien desde la baixada del Pilo. Cada vegada tinc mes clar que la cursa de Pauls es la Pujada a la Punta de L'aigua...i alli estaveu vatros per ajudarmos a pujar. MOLTES GRACIES A TOTS i PER SER COM SOU!!!!!!

Anónimo dijo...

Albert!

Mil gràcies perls ànims donats a la Punta de l'Aigua! Si no arriba a ser per la mica d'aigua que em vas donar encara estaria pujant el Joan Gran. Entre l'aigua i els ànims(se vos sentia claret desde molt lluny) em vau fer reviure! Gràcies de veritat amic!

Agustí

elena dijo...

Moltes gràcies Albert pel teu suport, us vaig sentir molt abans d'arribar, al arribar i molt després de marxar, semblava que tinguessiu megafonia,jeje

Sento no haver estat dintre del teu pronòstic, però jo me sento molt satisfeta, vaig tenir molt bones sensacions, i ja saps me falta este puntet....

ah i moltes gràcies a la resta del equip, ens vau donar moltes forces.

Gràcies!!

Anónimo dijo...

Angel, Agusti, Elena, ho mereixieu, moltissimes felicitats.