martes, 2 de noviembre de 2010

Gràcies a la meva ment, ho tiro tot endavant

És molt cert que amb els esports tan durs com els que practiquem hem de tenir un cap molt dur i fort i jo tinc la sort de tindre'l.
Sempre m'he considerat un esportista normal que he aconseguit treure resultats gràcies al sacrifici i a la meva ment, ja que de cames n'hi ha moltes de molt millor que no pas les meves i també hi ha molts corredors qualificats per treure millors resultats, però amb aquest esport la ment té un paper important i jo la tinc com una roca.

Gràcies a ella, a vegades he fet autèntiques animalades, gràcies a ella, a vegades he aconseguit treure resultats impensables, gràcies a ella a vegades he guanyat a gent molt millor que jo i gràcies a ella a vegades he sortit a entrenar quan el millor era quedar-se a casa. En fi que hem de ser forts i no només de cames, ja sabeu...

Avui he volgut fer el mateix entrenament que el segon dia després d'arribar de Nova Zelanda, de casa cap al Reguers, pujant a la bassa de ganduls i baixar pel camí dels bandejats fins la falda del port i cap a casa. (surten exactament 22,300 km). Quan vaig fer-ho, avui farà exactament 9 dies, vaig tardar 2h 03' 37'' i vaig arribar a casa abatut i amb unes sensacions que van ser ....deixem-ho en no bones, avui tenia totes les referències al cap i m'he dit:
-"vaig a superar estos temps!"

He sortit amb ganes però el vent molestava, al km 10 portava 28'' menys i començava la pujada, allí he notat una millora repecte les sensacions del primer dia i he baixat a un ritme bo. Al final he aconseguit baixar 5 min el temps amb un ritme mig de 5.20 el km i amb millors sensacions. Ara a seguir, que la feina acaba de començar o almenys això em diu el meu "capet".

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic d'acord en que tens un capet privilegiat, però també t'he de dir que tens una memòria de formiga, je, je

Anónimo dijo...

jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajjajjjjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaohhhhhhhhhhhhhhhhjajajajajajajajajajajooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhjajajajajajajajajajajajja

Albert Giné dijo...

Tota la rao del mon