domingo, 28 de noviembre de 2010

Satisfet!


El dia ha començat a les 7:30 h del matí. Després d'arribar a Tarragona amb Ximo,que avui debutava en mitja marató,ha passat un percanç que fins a la línia d'arribada no m'havia enterat. Resulta que Ximo no sabia com es posava el xip, l'he ajudat  però llavors m'he deixat de posar-me el meu...m'he adonat a l'arribar a meta, els encarregats de recollir els xips m'han dit que els hi porte que ho arreglarien per a què sortigues a la classificació. Vaja manera de començar el dia...

Que tenia "mono" de competició no és una novetat, pot ser per això m'ha sortit millor de l'esperat. SATISFET, així em sento després de correr la mitja marató de Tarragona, ja que amb els entrenos que porto fins ara he aconseguit fer una marca digna per mi 1.18:22 corrent sempre de menys a més i arribant a meta en un estat prou bo.

També vull felicitar als dos amics que avui debutaven Ximo i Xisco que poc a poc es van posant d'una manera més que acceptable al món del running, ànims i seguiu així que la marató us caurà pronte.

Demà penjaré fotos de tots tres (si les trobo per aquí).

Fins la pròxima!

3 comentarios:

Ferran dijo...

Foties molt bona pinta: felicitats!!

http://picasaweb.google.com/FerranDeTorres/20101128?feat=directlink#

marten de la bovine dijo...

eic albert vas tan rapit que no t'he vist.he parlat en Tere,jo m'he trovat mol be.ferran te fotos al post de la uec.

puça dijo...

Gracies Ferran i gracies també per les fotos.

Marti este mati m'he adormit hi he arribat tard, després ja no t'he vist, ni a Leo, ni casi ningú però mirant la classificació veig que us ha anat be, felicitats!