domingo, 15 de mayo de 2011

MARCÓN!!!!!

En aquest títol ho podria resumir. La marca que ha fet avui Tere ha sigut sensacional, sempre pensant el que fa que córrer i el que córrer.
La cosa ha començat molt bé, però les primeres discusions han vingut a l'hora de buscar posició per a la sortida, avant! li deia jo, i ella em contestava:
-surtim d'aquí que mos atropellaran! i entre crits al mig de l'illa ens hem posat a la quarta o cinquena línea. Bé, he pensat, ho he mig aconseguit.
Els primers km hem anat regulant a un ritme de 5 min i a partir de llavors aprofitant que el terreny picava cap a baix hem anat apretant passant pel km 10 amb 48.03 ella se'n ha adonat de que el ritme era alt i m'ha dit:
-Albeeeert que anem a 4.45 de ritme mig i no aguantaré.
Però res més lluny de la realitat, ha aguantat com una campeona, no sense patir, però quan no es pateix per aconseguir un gran resultat? l'arribada ha sigut emocionant vore el feliç que era pel temps aconseguit, i és que si mirem fa 2 anys atràs que va debutar a Granollers amb 1h 56 min..........
Aquest any va voler anar a la mitja de Barcelona per comprovar la seva evolució i va poder comprovar que els entrenaments surten marcant-se un temps de 1.49min i ara amb aquest temps ja pot sentir-se orgullosa.
Bueno ara tornarem cap a casa després de disfrutar de l'illa i seguirem els entrenaments per les nostres terres.

5 comentarios:

Ferran dijo...

Albert, que no has posat lo temps de Tere, home! :))

Felicitats cracks!

PD: no t'ho perdes q avui he guanyat una cursa de...muntanya!

jacson dijo...

però cuan ha fet?

Trail Roquetes dijo...

Felicitats, Tere,,, avui les noies us heu sortit...
Campeona..

Albert Giné dijo...

Ostres Ferran veig que vas a per mi o la cursa no tenia 10000 mts de desnivell +

Albert Giné dijo...

El temps que ha fet es 1h 41 min