domingo, 8 de mayo de 2011

Marxa dels 7 cims

Dissabte la tarde Ivan i jo marxàvem direcció Vilafranca per córrer aquesta marxa de resistència que tant familiaritzada tinc, ja que l'he fet en la d'avui 4 cops. A més, allí he fet un bon amic, el GRAN Paco Osuna.
Va ser ja abans de partir quan vaig decidir que la faria amb Ivan o sigue res de ritme competició, m'interesava més poder-la fer a un ritme més moderat i poder ajudar a Ivan, ja que s'estrenava amb la distància.
Vam arribar a Vilafranca i vam preparar-mos per sopar i dormir cosa que vam fer,  però a mitja nit pensava que ens passaria algo ja que la tronada que ens ha caigut ha sigut bestial!
Pel matí abans de sortir ens hem trobat a Paco Osuna i després de saludar-mos hem anat cap a la linea de sortida. Un cop han donat la sortida, hem anat molt suau els primers km després, anavem agafant a gent i així fins al km 40 on al passar per un control ens diuen que anavem 8º i 9º penso que és un bon resultat però segueixo insistint que encara podem arribar millor i que no ens podiem relaxar, segur que no li havia acabat de dir i ja ens haviem perdut, MERDA! culpaaaaaa, no sé, va me la posaré, ja que hagués tingut que mirar bé aquell cruze però...coses que passen en plena cursa A més era tirar amunt o cap a baix, i clar, la sort  ha sigut que tenia alguna referència d'unes antenes i només ens hem perdut 2 km 300 mts o sigue que res. A l'arribar al control encara anàvem 13º i 14º llavors ja només quedaven 14 km de baixada fins a meta. A l'arribada m'he adonat que Ivan esta més fort del que pensava 11º I 12º en un temps de 7h 13 min per fer els 60 km, bon ritme i bon entreno, Felicitats IVAN!!!

2 comentarios:

ivan dijo...

Gràcies nen, sense tu no hagués fet aquest temps.
Pd: no faré sang de la classificació. Je, je...

Anónimo dijo...

Si te perds al circuits marcats, no vull ni sapigué lo que faras a la volta a Catalunya !!