viernes, 1 de junio de 2012

Les amistats que fas durant el camí

Feia temps que volia fer aquesta entrada però serà avui ja que és un dia perfecte després d'aquesta setmana.
Sóc d'estes persones que necessito dels amics, gràcies a déu en tinc molts i de molt escampats.
Les curses m'han donat l'oportunitat de fer créixer les amistats fins al punt que quan anem algún lloc penso:
-"allí viu ....podríem anar a veure'l!" això és el que guanyes pel camí, un camí llarg, on porto molts anys ple de curses, km, records, experiències, milions de converses, comentaris, etc.
I d'aquí neix L'AMISTAT que ara tinc en tanta gent i que a la fi del camí ( espero que sigue un ultratrail molt llarg ) és l'únic que et queda.
Aquesta setmana va començar amb una reunió del Trail Roquetes amb dilluns la nit, on vam portar el pernil guanyat el diumenge i mentre féiem la reunió el vam deborar tot adjuntat de rises i molts comentaris.
Ahir dijous pernil party amb els amics de la uec tortosa  "l'altre equip meu" on vam xalar i riure a gogo!
I aquesta nit sopar a Barcelona amb els amics de la gran Haima 42 ( marató de Sables ) serà increïble tornar-mos a trobar! recordarem les misèeries viscudes però .....amb un entrecot a les mans, jejeje.
El que deiem.....AMISTATS

PD les amistats són com les plantes molt boniques però s'han de regar........jo podria no haver anat a la reunióo de dilluns, estava cansat! podria no haver anat ahir, ja que no són el meu actual club i vulgues o no......I podria no anar avui a Barcelona ja que està lluny!  però prefereixo no veure molt a les curses per poder regar les AMISTATS

2 comentarios:

Trail Roquetes dijo...

Tu ves portant pernils.. que regar ja regarem en lo tirador... jeje.
Tothom tenim el "podria no..", però el que compta a la vida són els "puc, i si!!)

Tintin dijo...

Tu no regues les amistats, tu les anegues, jejeje. i la veritat es que es un privilegi formar part d'aquest gran grup de amics teus. Records de Beatriz, Rodri i Alexis