lunes, 21 de mayo de 2012

Un cap de setmana especial

                                             Per la platja de Riumar amb Roger ( el camara )
El divendres va ser un dia molt diferent per mi, ja que viure tot un dia amb càmares al costat no ho havia experimentat mai.
Vos explico:
Per la isostar desert maraton han escollit 4 corredors ( dos corredors i dos corredores ) per explicar el seu perfil de vida, què fan, de què treballen, quin són els seus entrenaments, família, etc,etc.
Jo he estat escollit per ser un d'estos perfils i divendres a les 7:30 del matí ja tenia les camares a casa i fins les 21:50. Va ser una experiència molt bonica i ells, Toti i Roger, van ser molt professionals.
El dia va ser com un divendres més, treballar a les 8, després a dinar a casa la mare i després a entrenar, però.... tot amb càmares. Diríem que va ser com aquell programa de "españoles en el mundo" ja que es podrà veure per tot Espanya als canals autonòmics.
Durant la cursa estos 4 corredors també tindrem el seguiment especial o sigue que no tinc ganes que ningú em pugue vore abandonar!!!

PD  Lo de treure el cotxe de la platja ( es va quedar estacat a la sorra ) no entrava al guió.....
PD Gràcies sobretot a Toti per haver pensat en mi i espero no defraudar-vos.

                             I DISSABTE I DIUMENGE A LA VALL DE NURIA

Amb l'equip trail de Roquetes hem fet una sortida a la vall de Núria on ens ho hem passat genial, la companyia dels amics i de la dona fan que t'alliberes de tot.
Dissabte matí sortíem de Roquetes i per la tarde ja estàvem a Nuria, la majoria vam pujar caminant de Queralbs altres van preferir fer-ho amb trenet!
Després de dinar vam fer un altra excursió 1h més o menys i vam decidir deixar el Puigmal (2910mts) per diumenge, abans, però, vam carregar diposits a l'alberg....jajaja encara busquen les gallines.
 De bon matí i amb la companyia de 4 amics més enfilavem cap al cim del Puigmal (vaig arribar a pensar que algú no arribaria i es quedava entre la neu fent d'estaca) però varem aconseguir-ho tots, important ja que no es el mateix si algú es queda pel cami.
Baixant la cosa va ser més assequible i deslliçan-mos per la neu varem arribar un altre cop a Nuria, d'allí només queden 500 mts per arribar a l'alberg de d'alt de la foto però quins 500 mts!!!
Després de dinar ja ningú va voler acompanyar-me fins Queralbs una baixada de 8 km plovent i amb les pedres molt perilloses van fer que sigue un entreno bonissim ja que al anar sol vaig apretar un poquet i vaig arriscar molt!  GRAN SORTIDA

PD:  De la foto del costat sense comentaris......

3 comentarios:

Toti Rosselló dijo...

Moltes gràcies a tu per aguantar-nos tot un dia i a la teva mare per fer-nos el millor pollastre de totes les terres de l'Ebre!

Per cert, lo del cotxe tirat a la sorra va ser part de l'entrenament que teniem pensat per a tu... varem veure que havies de treballar més tren superior... jaja!

Roger Clanchet dijo...

Treballant en el guió...espero no ser jo qui us defraudi a vosaltres!

Albert Giné dijo...

Defraudar tu? jajaja tinc ganes ja de veure'l!

Lo tren superior? lo que va treballar i de fort es l'aspiradora.....