viernes, 26 de junio de 2015

Etapa 14: Mequinensa - Móra d'Ebre (70km)

Avui per mi era l'última etapa, ja que demà i diumenge amb 50 i 45 km estarà "xupat"! A més, si penso que estaré envoltat de la meva gent i de les meves Terres i que a més varios amics en voldran acompanyar... En tot això, res em podrà detindre.
Abans, però, faltava l'etapa d'avui. Un dia molt calorós i amb 70 kilometres per endavant. M'he trobat genial, cada dia millor! He corregut molt alegre, a bon ritmet però sense deixar-me de fer les fotos a tot allò que em pareixia bonic i atractiu.
Quan he passat per Almatret la gent del poble sabia de mi! M'he quedat sorprès. Ho sabien per un noi de Tortosa que treballava a Almatret, pareixia que m'estessen esperant.
M'he menjat el super bocata que em va fer ahir la nit la propietària del lloc on vaig dormir a Mequinensa, la qual em van tractar molt bé. S'ha de dir que a tot arreu on m'he quedat m'han tractat més que bé i a més el bocata sempre era contundent i boníssim!
Des d'Almatret, em quedaven 40 kilòmetres de calor i de la forta.
He tingut que parar tres cops a Almatret, Flix i Ascó per repostar líquid però sense parar més de 5 minuts, ja que volia arribar abans de les 6 de la tarde i, sí, així ho he fet.
Demà será un passeig per les meves Terres, les Terres de l'Ebre, arribant al meu estimat poble: Roquetes i deixaré per diumenge l'arribada al MAR.

Avui li vull dedicar l'etapa al meu pare, d'ell he après que sols amb molt sacrifici es pot tirar endavant, a no rendir-me mai i a sacrificar-me! Ell no ha diferenciat mai un dilluns d'un diumenge....només treball! Jo això, a més, ho he aplicat a l'esport.
Gràcies papa i endavant!

PD La millor notícia per acabar el dia és que Marc ja està a planta!!! Tot havia de sortir bé!

3 comentarios:

Paco dijo...

Lo que has fet des del punt de vista esportiu és molt gran, però els sentiments que has mogut tots estos dies no té comparació. Una forta abraçada i fins demà.

Anónimo dijo...

Perfecte!!!!!
Sobretot les 2 últimes lineas😀
I molts ànims per lo "poc" que et queda.

Jose Luis

Anónimo dijo...


Felicitat Albert siempre Casa Rural Torres Valdenoceda d Valdivielso Burgos