martes, 4 de agosto de 2009

2a etapa: Belorado-Hontanas

Alberg municipal d'Hontanas (on va passar la nit)

Com ahir no vaig poder escriure la crònica, aprofito avui que estem a un alberg bastant guapet i a on hi ha Internet per a explicar-vos com va tot.

Primer de tot, al km5 vam tenir el primer percans: pintxada a la roda de detràs, ja que suposo que estava farta de suportar més de 30 kg a part del meu pes. Segon percans: les cameres que portàvem no eren de bici, sinó de moto i tothom que passava portava les de moto i les que portàvem era impossible adaptar-les pq no passaven per la llanta.

Al cap d'una hora arranquem i seguim el camí, fins que la roda va tornar a dir prou, llavors em vaig mosquejar un poc pel pes que portava, ja que allí hi havien coses que sobraven. També vam estar un bon rato hasta que ho vam poder solucionar.

Fem parada obligatòria a Burgos on vam gaudir de la catedral i de un bon dinar. Per la tarde, vam seguir amb el trajecte fins arribat a Hontanas., un total de 85km en 11 hores de per mig.

Vam trobar un alberg municipal on no hi havien llits, però com ja estem acostumats vam dormir al terra una altra vegada. Quan arrivarem a casa, a més de gitar-mos al llit, ens tirarem a terra.

1 comentario:

Mauro dijo...

Tontaina....
Ja t'ho vaig dir, aixó del pes.