martes, 4 de agosto de 2009

3a etapa: Hontanas-Templarios de los Terradillos

El que havia de ser una etapa de transició, ha sigut potser l'etapa més dura, ja que ens hem trobat a les 16:30 travessant per una solana (des de Carrión de los Condes fins Calzedilla ...) sense cap font d'aigua potable, sense cap sombra per a descansar i amb Lorenzo atacant-nos sense pietat.

Tot i això hem pogut arribar fins al pròxim poble i allí hem fet un beure per a recuperar-mos i poder empendre els últims 9km que ens quedaven fins l'alberg que estem ara.

Hem conegut ns valencians que portem dos dies amb ells, la veritat és que han caigut molt bé, un d'ells al que el cridem vaquero, si segueix així el nombraran peregrí del 2009, ja que el tio té 62 anys fa un promig de 70km diaris i està vivint el camí com un noiet de 20 anys.

El resum del dia d'avui ha sigut que hem fet 83km i 12 hores de camí (Santiago està ja a 380km)

Bueno demà seguirem contant més coses que ara tenim ganes de descansar.

2 comentarios:

ximo dijo...

Pos xic, dic, vaig a entrar al bloc d'Albert i això sembla l'escalada a l'Everest. A veure si resultara mes pesat que lo del Llop això del camino, tantes dificultats i contratemps. Peró be sinó torneu a punxar encara ens en sortireu.


Per cert Tere, el que no m'ha quedat clar es si dorms amb Albert o en Albergs

pakolo dijo...

Bé. potser si que ja m'hauré de fer el cas de què arribareu a Santiago, heu fet la eitat en tres dies?? No me surten los comptes al final de la tercer etapa vos quedaven 350 Km. D'on vau sortir??
Animo ja està més aprop.