lunes, 10 de agosto de 2009

8a etapa: Sarria-Melide

Ens vam aixecar i vam fer la nostra primera parada a un bar per a cargar energies, juntament amb els companys conquenses. Va ser una etapa molt bonica on els paisatges ja eren autentics del camino, vam conèixer molta gent i moltes histories que contaré a un últim escrit de resum del camino.
Vam fer un total de 75km, i com que tot estava ple per a dormir, vam fer cap a l'escola del poble on vam dormir al gimnàs, menos mal que esta vegada hi havien colxonetes, per a natros ja era un lujo.
Per a sopar vam anar a una pulperia molt famosa de Melide, que es diu Pulperia Ezequiel. No sé com però en qüestió de 2 hores ens vam beure 9 botelles de vi i 2 de crema d'orujo i tot això per a 6 persones, en això vatros mateixos podeu fer càlculs... Al final l'orujo ens pareixia un cafè amb llet, només ens faltava la magdalena per a sucar. No cal que us digue com es va acabar la nit, no? Abans d'anar a dormir vam passar per un altre bar on vam jugar al duro i al penúltim, i com no els coquenses i els bascos en van agafar una de bona amb el penúltim. En l'endemà tot eren parades per a vomitar, perquè es marejaven anant en bici... sin comentarios.
Quan vam arrivar al gimnàs per a dormir, els conquenses la volien liar i bona, volien obrir les llums i dir: "Chicos, soy el conserje y tenéis que desalojar el gimnasio" Menos mal que no van trobar els automàtics, però les rises van ser de campeonat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo que nos reimos con los conquenses en Melide recuerdos para todos (Iban, Jasone, Alazne).
Sois todos buenisima gente!!!!
Nos llevamos un gran recuerdo

albert dijo...

Nos queda buen recuerdo porque esto sigue.
Ha sido una gran experiencia, pensava que seria diferente però volveremos a hacerlo, la proxima vez corriendo 2011