lunes, 31 de agosto de 2009

Fer podi a una cursa d'este nivell il.lusiona

Abans de donar la sortida a la cursa, hi havia il.lusió de fer algo bonic.

No sé ni per on començar per que hi ha molt que contar intentaré no ser molt pesat i resumir un poc la cursa.


Primer de tot cal dir que divendre Jordi i jo vam sortir a les 13 h 20 min de Roquetes després de treballar tot el matí, mentre els altres ja estaven allà. Vam arribar a les 18h 15 min les inscripcions es tancaven a les 19 h.


Ja amb el dorsal vam anar a veure a tots els companys i a deixar les coses a l'hotel abans d'anar a sopar i després del sopar primera coseta " divertida " estavem a l'habitació preparant-mos les bosses i tot el material per l'endemà a les 5 del matí que donaven la sortida, i li preguntem a Jordi que dormia en natros, ronques???? no, no, jo no ronco contesta, jodeeeer no vaig tancar ull fins les 2 del matí, quins bufits Déu meu, no m'ho podia creure.


Arribada l'hora de la sortida ens plantem tot l'exèrcit de la UEC Tortosa a la linea de sortida, jo estava tranquilíssim, quin bon ambient hi havia, ens desitgem sort i donen la sortida.

Vam començar molt bé, sempre els 2 junts ( els germans roqueteros ) anavem a un ritme bo i menjant cada 1h 15 min i bebent molt freqüentment sals i aigua fins que al km 30 va passar el que no tenia que passar i és que després del avituallament se'm va ocurrir preguntar-li la posició a la del control i em va dir que anavem 8º i 9º de la cursa, va ser llavors quan el meu cap va començar a sortir-li la " vena competitiva " i li vaig dir al meu germà que tenia ganes d'arrencar, tinc cames li vaig dir, creus que pots afrontar la resta de cursa sol??? Em va dir que tires que ell aniria fent, li vaig dir que regules be i que no olvides el menjar i el beure i que sigues prudent ja que quedava més d'una marató per endavant i me'n vaig anar en buscar de no sé el què, la veritat no estava preparat per afrontar esta cursa però de cop i volta m'havia fotut en un fregao de cuidado, vaig començar a pujar el segon port de 8km tot corrent, caminant poc i quan vaig arribar al contol del coll km 37.5, em diuen que vaig 4º i que el 3º esta a 15min "m'envalentono" i començo a baixa fort fins km 44, allí al control em diuen que la diferència és de 15 min i ho deixo anar, era tard, no calia patir com un boi,g ja que els 3 de davant eren molt bons corredors el que va quedar 3º l'any anterior havia quedat 33º classificat al utmb i jo no estava ni físicament ni mentalment preparat per portar aquell ritme fins al final, vaig afluixar el ritme però mantenint la bona posició fins al final.
4º de la general 2º senior i 2º espanyol és el gran resultat, si tenim en compte que ni l'havia preparat ni res del món, és per estar molt satisfet, el meu germà molt be també ja que al final va arribar en 12º de la cursa i la seva millora és molt considerable.
També voldria destacar a la resta de l'exèrcit de la UEC, ja que tots van millorar les seves previsions i les cares que feien quan arribaven a meta es que en volien més, increïble.


No hay comentarios: