domingo, 17 de junio de 2012

Duextrem, sorpreses que et dóna la vida.

Avui m'he emportat una sorpresa molt gran, he aconseguit guanyar la duextrem! després de trucades i més trucades per poder comprovar i verificar que el circuit de btt era assequible per mi ( tinc nivell 0 per baixar per trialeres, etc ) al final ahir per la tarde em vaig decidir per la duextrem tot i no tenir-les totes.
A l'arribar i vore totes aquelles cares ( Joan Farnos, Kiko, Angel Luis, etc) m'he dit a mi mateix....Albert, esta no és la teva guerra!! però....buffff.
Anava a sortir en pantalonets running a fer el trail i al veure tots els que feien la duextrem que anaven en culots he pensat això seràn 30 segons i.....canvi de prenda!
Llavors ja he vist que estaba en plena batalla, no havien passat ni 10 minuts del meu primer pensament!
He sortit de menys a més per acabar la cursa a peu 2n a un minut del guanyador que no feia ja l'etapa de btt o sigue que he agafat la bici 1º hi he sortit molt tranquil.
No tenia referències però sabia que Joan Farnos no tardaria en atrapar-me i volia estar preparat per al moment o sigue que anava agafant forçes avituallant i menjant, la cosa ha sigut que no arribat tot i retallar-me part de l'aventatge, quin home!! al final SORPRESA arribant en 1a posició.
Felicitats a l'organització per tot el desplegament, als voluntaris i tots aquells que heu complert el vostre objectiu.

PD ara toca descansar per estar preparat per a la propera batalla IDM

1 comentario:

Trail Roquetes dijo...

Sorpreses? Faena diriem.. i suor