domingo, 10 de junio de 2012

La nocturna......

Què? per on començo? hi ha tant per explicar.......

Començaré dient que ja unes hores abans de la sortida es palpaven nervis, la meva dona que volia el meu frontal ( fa més llum ) i ja que tenia que emplear més hores, pues el volia; jo també el volia perquè volia fer la baixada molt ràpida, uns crits, una mica de tensió i.....per a mi! jeje tot això es anecdòtic, però més ho es encara quan li vaig dir que no l'havia utilitzat........

De la nocturna podria parlar-ni hores, m'encanta! i prometo l'any vinent disfrutar de la lluna, ojalà amb companyia de la meva dona, el crono quedarà aparcat! que bé queda dient-ho a un any vista..........

Pujant cap a Fredes només mirava el cel, s'està tapant! ja només pensava en córrer.

A la sortida vaig saludar tothom que coneixia i relaxat vaig començar la travessa, al km 3 ja anàvem només dos corredors Juan Jose Oliva i jo i li vaig dir:
- "Tenim dos opcions, a muerte a per el record o anem junts a un ritme assequible" vam decidir la segona opció, allí en aquell moment es va esfumar el record, crec que tenia les cames per fer-lo però el cap va decidir valorar la companyia, no m'arrepenteixo! senyal que no tenia que fer-lo.
Baixant el coll de Pallers vaig veure que Oliva es quedava un poc i vaig decidir no esperar-lo, aniria fent i si m'atrapava millor però ja no va ser fins a meta.
No sabia que podia fer el record fins al cruze del coll de l'enrejolada, allí vaig arribar en 3h30 minuts clavats i per referències d'altres vegades sé que havia arribat a Paüls des d'allí en 29 minuts o sigue que vaig baixar com un boig sabent que podia fer el record però la fatiga que portava m'ho va impedir per un grapat de segons ja que em va costar 31 minuts arribar a meta.
Conclusions! boneeees, em trobo bé, competir poc m'està donant resultats i sensacions positives.

Gracies als amics de la uec Tortosa pel tracte rebut, com un corredor d'ells! i felicitar a tots aquells que han pogut aconseguir el repte d'arribar a Paüls o Caro.

PD menció especial a la meva cunyada Rosa 6h 47 .......increïble! el pròxim any aniré mirant detràs....

3 comentarios:

IVAN dijo...

Felicitats xec, ara ja podem dir que encara saps guanyar, je, je

PD: jo ja ho sabia però xalo molt emprenyant....

Trail Roquetes dijo...

Cason l' orba..vas sortir tant rapid que ni temps de sortir a la foto.jajajaj.
felicitats..!!!!

fran dijo...

Collons matxo, qui et pugui parar que et compre!!! jeje

Esta gasolinera més que ales, te dona reactors bandido !!

Enhorabona!!!...i ara, je, ara ja tens un any més per dir que no tens cames per fer lo rècord, bandido!!

Bo, xato, molt, molt bo!!...i a la cunyada l'acabarà patrocinant lo mercadona si no para....quina altra....(quien te ha visto i quien te ve maquineta!!!)

Fran