lunes, 18 de junio de 2012

La por a pedre ens priva de moltes victories

Molts no entendràn la finalitat d'aquest escrit ja que es mouen per sensacions, aficions, ambient, etc  i no per la lluita d'un resultat, però n'hi ha que l'entendràn i no poc.
Quants no miren les llistes d'inscrits i diuen:
"si corre este i aquell quedaré com a molt tercer" o "si van tots els que hi han apuntats..." i llavors prenen una decisió per mi equivocada, per quedar lo....... no vaig!
Això és cert i molt cert i com més nivell més! i pensar que molts no quedaran mai en una posició "top" i arriben en una felicitat indescriptible!
Jo moltes vegades també m'he dit:
-"Avui al pelotón" però sense renunciar a participar! si tots els corredors pensessem igual no hi haurien guanyadors, gràcies a déu no es així i són pocs.
Quantes coses hagués deixat de guanyar ( no parlo només de resultats ) si no hagués participat per por a perdre i quantes coses he guanyat ( no parlo només de resultats) per decidir per mi i no per una llista d'inscrits.
Disfruteu corrent independentment de qui teniu al costat, disfruteu de l'esport i de la muntanya competint si voleu, però competint contra vatros mateixos, sereu el millor rival.

3 comentarios:

Torbio dijo...

Com sempre Albert a part de destacar en la teva carrera esportiva també destaques com a persona. Només dir-te que estic completament d'acord al que has posat, però em quedo especialment amb la última frase. Cadascú a de disfrutar primer que tot i després competir amb el nivell que pugue.

Anónimo dijo...

Totalment d'acord. Mireu amb un esport com el nostre tenim el privilegi de còrrer amb figures que amb d'altres esports seria impensable (jugar a futbol contra Messi per exemple).
Hem corregut amb Hebrasilasi, a la mateixa carrera, i segurament tots hem corregut més que ell (més estona, jo concretament 33 minuts més que ell), i sempre he pensat que la marabunda de corredors populars fem més campions als qui guanyen.

Montse i Pepe des de Pilans

Fran dijo...

Tens raó xampion!!! no saps quantes curses fa que no m'apunto veient que a totes hi ha un tal Albert Giné....kson dena!! Marco Olmo, ven pacá!!!! JEJEJE

Si a la casella del 47 hi poses un 0 més, serà lo 470: ara ja em sento identificat!!!

Avant campió i et seguirem aplaudint, siguis l'1-2-3 o el 900 (raro, raro...); per sentiments sempre ets al pòdium!