jueves, 7 de junio de 2012

Un aclariment sobre la cursa del LLop

L'altre dia vaig fer una entrada on ficava que hi havien dos coses que no m'havien agradat doncs una porta cua..... i jo vaig a tallar-li de quajo! serà la meva opinió, una més.
Resulta que avui després de parlar amb el meu amic Xavi Royo ( lo jesusenc) ja que no podia pair-ho m'ha acabat de confirmar els mínims dubtes que tenia, que a la postre es el de menys.
Crec que no es just dir o insinuar que algú en este cas JAVI PADROSA ha sigut llop en ajudes, crec que no es just desprestigiar algú en aquest cas JAVI PADROSA després de més de 25h d'esforç per aconseguir un repte on etapa a etapa ha lluitat a mort per entra dins de temps, sense recuperació!! ja que anava tant just que no li donava temps per res més, bravo!! crec que no es just desil.lucionar algú després d'aconseguir una de les il.lucions de la seva vida SER LLOP crec i es la meva opinió que no es just.
Si parlesem de justicia............
Serieu feliços sen llops falsos, tramposos? jo personalment no podria tenir una platera penjada saben que no he sigut leal.
Van dir-me que a les etapes de kaiac no van veure cap lanxa amb motor remolcant ningú, Xavi Royo va acompanyar Javi Padrosa a les 2 etapes de cursa a peu i no sense patir una barbaritat va aconseguir entrar dintre del temps, a l'etapa de ciclisme Xavi Royo el va seguir amb cotxe fins al Pinell de Brai, em diu que anava acompanyat de 5 corredors més però després pujant Som se'l van deixar arribant sol a Tortosa quan faltaven 9 minuts de temps i a l'etapa de btt el vaig seguir jo amb un altre company seu i dic seguir per què en tot moment vam anar detràs d'ell per què ningú pogués dir que li marcava el ritme, a més vam tenir la companyia d'un cotxe de l'organització més de mitja etapa.....més companyia si cal!
Res més, estic alliberat ja que diumenge em va costar dormir, no podia entendre res i em preguntava:
Per què es diu això? serà cert el que diuen? no em tocava res a mi però em va doldre com si a mi m'ho diguesen, pensava en l'esforç que acavaba de fer i ja l'estaven jutjan......molt trist.
Amb este escrit queda per mi acabat este tema, no penso contestar ningú, si personalment! este blog es per expresar-me, per motivar, per il.lusionar, per agraïr, felicitar, per alliberar-me del dia a dia que prou dur es, etc etc i no per fer salsa rosa.
No he fet este escrit per guanyar amics i pedre'n d'altres, jo necessito dels amics i de l'esport ja que em donen VIDA.
Que quede clar que això es la meva opinió, una més, cadascu amb la seva conciencia.

PD Lo que tinc clar es que costa el mateix DESPRESTIGIAR, que FELICITAR.

                                                             FIN

9 comentarios:

Iolanda dijo...

Albert, es pot dir mes fort però no mes clar. Gràcies a grans persones com tots els que el vau acompanyar a les etapes, el mon de l'esport no pot se mai un mon de d'enveges, desprestigis i enveges. MOLTES GRACIES DE NOU^PER TOT!

PRACTIC dijo...

Com diu Iolanda, moltes gracies per estes parauales. Ets gran en tots els ambits
Gracies

lluis7 dijo...

Poca faena tenen!!conexen a xavi i a tu es inviable creure que aquest noi no fos leal a l esfoç sen vatros qui millor el representeu!!!res mes....fin!!

Trail Roquetes dijo...

Fin

krusty dijo...

Qualsevol esportiste no professional (en aquests casos poden haver altres prioritats o interessos) se sent reconfortat i satisfet per l'esforç, sacrifici i traure forces d'on no n'hi ha per tal de superar o aconseguir los seus objectius. Esta és la nostra victòria i el nostre podi particular!! Tot lo demés no té sentit!!!! si algú fa trampes, pot enganyar als altres, però no a un mateix!!
Crec q qualsevol LLOP se mereix lo respecte i l'admiració més gran per part de tothom, xq fins i tot de dins, és més complicat del q ja sembla de fora!! MOLTES FELICTATS A TOTS LOS LLOPS!!

Ramón Morató dijo...

Respecte i admiració per a tots els Llops, Moltes felicitacions.
No mes sap el que a fet la cursa lo que costa conseguir ser Un Llop
Força,Voluntat i sacrifici.
Ara descansar pero ja mirant capa la propera cursa.

javigine@gmail.com dijo...

Estic d'acord, el mes trist i lamentable es tenir que fer un escrit per explicar una cosa,la cual pensava que tots els que practiquem esport sabem.

Practicant d'esport: persona que es paga l'inscripcio sense rebre res a canvi.

alfonso dijo...

Com a dit ja l'Albert o el Xavi Royo la discussió esta acabada i ven aclarida em sap molt de greu tot això, per que gent que te sols interes de fer mal sense interessar-li per a res l'esforç de les persones no li cal dir res, l'altre dia vaig estar parlant de contestar este mena de comentaris i no ho podeu imaginar la escalfor que portava ja que soc molt explosiu ja en ve de quant jugava a rugbi que per cert va ser el únic esport que m'anava a mida a l'època, mun germà en va dir no entres al drap no va en mi ja que no em sento eludit, no puc dir el mateix pel comentarista ja que no va entendre res del que va ficar en el primer enllaç l'Albert.
Sols puc dir una cosa tan Albert com Xavi Royo em deixeu parat no vos coneix-ho massa però en lo poc que e vist sou unes grans persones lo de esportistes no cal que vos ho diga per que sou collonuts, no com uns altres que a lo millor son bons esportistes però com a persones deixen molt que desitja

Albert Giné dijo...

Al meu blog no es publica cap missatge anonim, fiqueu noms i apellits i jo el publico.