lunes, 25 de julio de 2011

Agulletes... jo pensava que eren una llegenda urbana.

Quina sorpresa este matí quan he vist que no em podia moure. Què són tots estos dolors? no seràn agulletes de la cursa de Móra...
Doncs sí,  vaja dia he portat avui, jo pensava que això de les agulletes eren "cuentos xinos", pues puc ben jurar que no! 
Avui paro més compte que mai, no deixar-me res per no fer 50 mts de més, que ningú em mani res que no sigue de vida o mort, etc, un calvari, però si només van ser 24 km i 3 eren neutralitzats!!! Un mes sense fer res es paga tant car? Mare meva i jo que avui volia fer "loro i el moro" però si em fa peresa escriure la crònica.
Ara comprenc més coses i també a molts que a voltes no podia creure.....

6 comentarios:

AlbertB dijo...

Jajajajaa!! Veig que els bons també tenen agulletes, jo em pensaba que això només li passaba als mortals!jaja M'alegro que la cursa anes molt bé! Llàstima que no vaig poder assistir-hi. A la próxima segur que ens veurem! Records

Pere dijo...

Si,si... cuentos xinos diu! Jajaja,benvingut al mon dels mortals! A mi les darreres agulletes me les va fer agafar akest individu q ha posat el 1er comentari,seguint-lo baixant com un animal! I lo dit,a seguir a més cada dia!Salut!!!

Albert Giné dijo...

Albert pues la próxima crec que serà les dues cares de l'Aneto, t'apuntes?

Pere diuen que a les agulletes com a les borracheres, volen més canya.

Albert s dijo...

Xeic tu d quina parra bAixes, no si al final thaurem de fotre clatellot i tot. Jaja

AlbertB dijo...

Jajajajaja!! 67km!! Pero tu no surts d'una lesió??? I ja em fas aquestes propostes??? Ja m'agradaria ja, pero aquest cap de setmana ja ho tinc ocupat, a més encara m'estic recuperant de l'ultra d'Andorra (iniciàtic) que em va carregar una mica el tendó rotulià. El cap de setmana 13/14 agost faig un entreno de cavalls del vent amb el Javi si et vols apuntar?
Pere!! ja me la vas tornar a la marató de santes creus que em vas fer patir...jejeje

Unknown dijo...

Encara ric ara!!! Benvingut a la terra Albert, les agulletes són el Pa nostre i ara l'has tastat!!! Animos que eso no es na!!!!