lunes, 18 de julio de 2011

Rodeja't de gent optimista

Avui en dia, és molt important saber-te rodejar de gent que inspire optimisme, ja que de pessimisme  n'hi ha molt, serà per la crisis, per la falta de confiança o per no saber-te valorar.
Com canvia de dir "això no es pot fer" a " ho vaig a provar de fer" simplement són les ordres que li transmetem al cervell, si el matxaquem dient això no es pot fer, segur que no ho farem, però en canvi si les ordres són "va que podem" segur que ho aconseguim i aquí te molt a veure les persones.
Hem de ser optimistes a la feina, si no en tenim hem de ser optimistes en trobar-ne, optimistes per lluita per un repte, optimistes en la vida que és molt curta i no la sabem aprofitar ni disfrutar.
La vida d'un pessimista pot ser molt trista , com viu? doncs del negativisme, de la crítica i de portar la contrària a les persones optimistes.
Jo quan sento parlar a un pessimista em poso nerviós! joder abans d'esfonsar-te busca solucions que la vida te'n dóna, lluita que a casa al sofà poques solucions t'arribaran, dóna ordres positives al cervell i digues "PUC!" i pot ser la vida et millora.


PD:   jo que em pensava que avui no pujaria a Caro.............jajaja, mentira! ho tenia clarísim i l'he pujat, no sense patir, però... s'aconsegueixen les coses sense esforç?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

La filosofia que s'amaga darrera de les teves paraules es digna de tindre's en compte, i fer-la servir fins les ultimes conseqüències. Ara bé, i sense voler posar aigua al vi, tampoc està de més ( ho sento ) recordar aquella coneguda dita:
"Un pessimista no és res més que un optimista ben informat".
Si jo demà em disposo a anar al Port en bicicleta, segur que no podré. No és que sigui pessimista, soc un optimista ben informat.

Thais dijo...

...paraula de nostre senyor. Amén. 100% d'acord.

Albert Giné dijo...

Anónim primer puja un coll inferior a Caro i després el tornes a pujar, arribarà un dia que este coll inferior serà fàcil de pujar per tu, llavors plantejat puja Caro, armat de confiança, de valor, fica un plat més petit, un piño més gran i PROVA-HO potser no podràs, potser, però et sentiràs atret per provar-ho només així sabràs si pots fer-ho. ÀNIMS.

THAIS:

Paraula de nostre senyor? no, no això t'ho dic jo. No mos passesem.

Angel dijo...

Anomimo, Ho has provat de fer?

Una abraçada,

Angel

ximo dijo...

Albert, l'anònim soc jo, he fet de tocac*****s per a posar a proba el teu ben moblat capet, a veure que em deis, veig que ho tens clar, això és bo.
Per cert, en el meu cas el "coll inferior" deu ser, si fa o no fa, el que hi ha a l'alçada de les oficines del Parc natural ( "matadero" )