viernes, 1 de julio de 2011

Quines coses m'arriben al correu......

Ahir a la tarde em va arribar un correu amb la informació d'una cursa que em va agradar i el preu de la inscripció és més o menys com la de Sables, uns 3000 euros.
Evidentment ara no puc afrontar una despesa com aquesta, ja que després de pagar tots els gastos de la volta a Catalunya (el repte ens ha costat gairebé 2000 euros) m'he d'estar un poc "assossegat"!
Si tingués alguna ajuda d'alguna entitat o institució m'ho pensaria, llavors la cosa estaria entre SABLES O HIMALAYA. Què faríeu: millorar sables o experimentar una nova aventura? Ara mateix estic descol·locat! El meu cervellet no para de "tambalejar", a vore si em tireu un cable, a nivell de consell, no econòmic, ja,ja.
Sempre pensant que jo dic que a Sables tinc coses pendents, esportivament parlant

http://everesttrailrace.com/Quienes-cast/

7 comentarios:

Trail Roquetes dijo...

Pos noi, ta clar...
A Sables s' ha de tornar (potser no tant per millorar la posició com per fer-la d' una altra manera, en la llicó apresa...).
Ara, si et plantejes entre una u atra, és per què ho tens clar.
Sables està massa prop i no t' aporta res de nou.. i lo nou està a l' everest.

Diríem que la cosa per ahi... no?

Ara com vaigues a l' everest, agafa la samarreta de maniga llarga..jaja. i un buff per si de cas..

Joan dijo...

Bona tarda,
Primer de tot enhorabona pel repte aconseguit.Pocs tenen en el seu currículum una experiència con aquesta. La satisfacció personal ha de ser immensa!
Pel que fa al teu dupte, jo ho tindria claríssim. Himalaya seria la opció elegida. Són dues curses totalment diferents amb dos climes totalment oposats. La del Himalaya fa molt bona pinta. A més, per la teua manera de ser, segur que et pica més afrontar un repte desconegut. Les espectatives noves sempre són més incertes i motivants.
Sables ja saps el que és, mentre que al Himalaya pots viure noves sensacions, experiències i sentiments nous.
Tries el que tries ànims i molta sort.
Que les cames i la ment t'acompanyin.
Joan

Pere (OT) dijo...

Tenint en compte que tu tens marge k ets jove, i que recentment li has fotut un bon palo al peu, la q et doni + marge despres del UTMB. Personalment aniria a Himalaya,i l'any k ve o l'altre a treure't l'espina de etapa dolenta a Sables. Però k si et veus al 100% per Sables akest any i et vols treure l'espina tb de conya. La pilota esta al terrat,treure't espina ja vs experiència nova i en alçada.
Salut!!!

AlbertB dijo...

Jo ho tindria clar! Everest! Al sol ja el tens dominat, a veure que tal amb la neu!jeejeje
Jo crec que viatjar fent esport es maravellós, per tant com més llocs coneixis del món i llocs nous millor. Ja hi haurà temps per tornar a sables. Pero vamos es una opinió i sobre gustos no hi ha res escrit.

Jordi Caba dijo...

Hola Puça!
com estas crack? No t'he pogut sguir a la volta ni tan sols per casualitat i és que he passat per l'altar i després de viatge! He llegit que has tingut algun problema però has anat fins el final! Enhorabona fiera! Ei i ara repte comú! Tots dos ens hem de recuperar je je je! Saliut i molts ànims amb el peu!

Monrasin dijo...

Bueno, Albert...yo también voy a opinar: Al Himalaya sin lugar a dudas.
Además, hay una buena "colla" de participantes de por aquí y el ambiente de convivencia también será sensacional. Y los paisajes son grandiosos.
Sables ya lo conoces y te queda muy a mano para repetir cualquier otro año.
Un saludo campeón!!

Albert Giné dijo...

Després de vore els vostres pensaments.......ho MEDITARÉ molt.