miércoles, 18 de abril de 2012

Avui....a córrer!!

Avui dia de tornada a la normalitat, hem de fer un reset i començar de nou, ara comença la meva nova temporada.

Josep és el dorsal 57 a la meva dreta, això és molt fort.

El dia, però, ha començat molt malament amb la mort d'un amic de la muntanya, un jove d'Ulldecona que corria amb l'equip local sudactiu, Josep Ollė Ricard. Demà intentaré anar a l'enterrament.
Això ja m'ha trastocat i m'ha fet "menjar" alguna neurona. També ha sigut un dia amb molts correus, trucades, felicitacions, etc, i per desconectar de tot què millor que anar córrer? M'he calçat i li he dit a la meva dona que l'acompanyaria a entrenar un rato i......"Estàs boig? Ho dius en serio?" Però jo ja estava canviat i no pensava en quedar-me sol a casa o sigue que he sortit a rodar un ratet.
M'he trobat genial, les "llaguetes" pareix que m'abandonaràn ràpid, uns 10 km i cap a casa. Demà aniré amb la BTT, tampoc cal passar-se.
De tot el que m'ha passat estos dies el millor és que veig que cada dia tinc el suport de més gent i estic molt agraït.
A partir de demà FOTOS

1 comentario:

Ramon C. dijo...

Sento molt la pèrdua del company Josep, tot i no coneixer-lo,aquestes coses no són justes,però la vida segueix i hem de mirar endavant. Veig que el mono et pot, doncs era de vore, tot i de la manera que et vam veure arrivar "ESPECTACULAR" en pantaló curt i xangletes i a dures penes acaminant, dos díes després, sant tornem-hi que no n'hi ha hagut per a tant.Felicitats un cop més,sigues precabut i recuperat be i sense presses.