martes, 24 de abril de 2012

Reconeixement al Mundo Deportivo

Això es molt d'agraír, molt, gràcies Toti per haver pensat en la meva persona per difondre el repte Sables.
Que un diari de la magnitut del mundo deportivo tingue un detall per fer públic i difondre el que es i ha estat la marató de Sables es un orgull, a més avui dia de partit ( semifinals champions Barça - Chelsea ) si a més jo sóc el protagoniste, bueno ja es la hostia!
Estic molt content ja que Roquetes s'ha tornat a sentir en força i espero que sigue més reconeguda a traves de l'esport i la solidaritat.

6 comentarios:

Riudecanyenc dijo...

Que bó Puça!!

Moltes felicitats campió!!

santi garcia dijo...

Et mereixes el reconeixement que estas rebent. El qui sembra sempre recull i tu fa molt de temps que sembres. Ens coneixem fa temps i em considero un privilegiat de ser amic teu. NO CANVIIS PUÇA!!!!!

Albert Giné dijo...

Gràcies riudecanyenc!!!

Santi no vulgués quedar be que al padel vaig a per vatros!!! jeje

El gratificant de tot això es el fet que mitjançant l'esport he pogut fer amics com tu, casi 25 anys d'amistat! això es el trofeu més preciat!

Trail Roquetes dijo...

Guapo, guapo...
Felicitats Albert.
A n'este ritme costara trobar als diaris noticies que no siguen de Roquetes. jajaja

santi dijo...

Vales ok!!!!!!!! no et faig mes la pilota. El resultat del padel el penjarem al teu bloc. No volies reptes doncs... posa lloc i hora. T'estem esperant.

Albert Giné dijo...

Jejeje això volia sentir mira divendres seria un bon dia alla a les 3 o les 4 de la tarde a vore quants problemes surten ara.......tic tac tic tac