lunes, 2 de abril de 2012

Resum setmana del 26 de març a l'1 d'abril

Aquesta ha estat la millor setmana d'entrenaments de l'any i no pel volum de km sinó perquè he pogut entrenar amb alegria i sense molèsties.
Al final m'he sortit amb la meva, pel camí queden fisios,osteòpates, metges, massatges,estiraments,abdominals, molts diners de per mig, moltes hores de replantejaments i reflexions, hores d'entrenament en males condicions, però tot això no ha sigut suficient per vençem, no m'he rendit! Ara a falta de no res per marxar puc dir que m'he n'he sortit amb la meva, aquella dita que diu:
"detràs de molta lluita sempre arriba la recompensa" i per mi la recompensa és poder córrer amb una somriure a la boca. El resultat ja dependrà de molts factors i realment crec que puc estar tranquil amb mi mateix perquè se que ho donaré tot i més.

Resum setmana del 26 de març al 1 d'abril

102 km runnig
9h 06 min running
2300 desnivell + running
175 km btt
6h btt
800 desnivell + btt
2900 abdominals

2 comentarios:

Jordi Caba dijo...

Albert, porta't bé fiera! Fes-ho bé com sempre i gaudeix i comparteix encara més. Ànims i a gaudir que ets un aforrtunat. Sort!

Albert Giné dijo...

Hola Jordi:
Com estàs fenomeno? no se res de tu suposo que deus estar aplanant camins....gràcies pels ànims em fareu estar a tope, se que sóc un afortunat i per això vull aprofitar-ho, gràcies i cuida't molt, records a la teva dona.