martes, 1 de junio de 2010

Jo no faig tanta por, oi????

Avui estic totalment recuperat de l'esforç del fin de setmana. Cada dia recupero millor les cames, espero que en uns dies estar amb condicions de participar i competir la cursa del llop. Llavors sí que pararé a descansar una bona temporadeta (suposo).....ja que l'altre repte cada dia està més a prop.

4 comentarios:

jose maria dijo...

Te vaig seguint de tant en tant, me n'alegro que preparis el llop de nou, este any, jo correré tant sols la bici, així que ens vorem al menos a la sortida. Per cert tindràs una competència bastant digna en els triatletes de Manresa que van fer segon i quart a l'ironcat.
Si vols podriem quedar algun dia per fer el coll final de la etapa de bici, me pots deixar una nota al blog si t'interessa.

Anónimo dijo...

Ei Albert!

ets un crack! vinga ànims que segur que enguany tornes a donar guerra!
jo per qüestions de feina no puc fer-la tota i m'he inscrit a les 3 proves del diumenge, més val això que no res. Si ho puc fer jo només seré mig llop... que hi farem

Salut amic

Agustí

puça dijo...

Jose Mª si me truques quedem i de paso parlem un rato.
Lo de la competencia es la que es fica un mateix, jo a lo meu, no importa qui be, sino qui hi ha.

Agusti m'alegro que facis tres etapes, l'any passat en vas fer 1 i l'any vinent les farás totes, anim amic!!

jose maria dijo...

doncs, vinga, et trucaré, per si t'interessa, el diumenge sortim a fer el recorregut BTT del DUATLO XTREM, des d'Amposta, a les 7:30, te deixo el mail josemariapilar@gmail.com
Salut