martes, 22 de junio de 2010

MARXA NOCTURNA FREDES-PAULS


Aquest cap de setmana es la tradicional marxa nocturna de Fredes a Pauls, d'uns 50 km aproximadament.
Recordo perfectament l'any que vaig "debutar" amb aquesta marxa l'any 2003 era el segon any que corria i de cop i volta 50 km, pensava que patiria una barbaritat i la veritat es que no es per tant.
LLavors es sortia a les 7 de la tarde,(ara es a les 6) això fa que per a molts de corredors no sigue tant nocturna, a mi el primer any se'm va fer de nit a les rases i juntament amb Kiko Marti encara ara busquem la sendera, només sentiem bous i al damunt no els veiem. Al final al arribar a Pauls em van dir que havia batut el record de la prova 6h 02min ara fas este temps i quedes sobre el 40 o 50, com millora la gent!
Els anys seguents s'han anat millorant els registres fins que l'any passat Kiko va deixar el record en 4h 08min IMPRESSIONANT ( vas agafar bon dia kiket ...)
Aquest any jo voldria anar a bon ritme fins Caro i allí decidir si tira o afluixa fins a Pauls, crec que si fa la calor que diuen no fare menys de 4h 30min però si fa un dia plácid aniré a buscar baixar de 4h 15min.
Tambe destacar la participació que aquest any arribara a les 700 persones, increible, quin ambientasso!!!
Bueno tothom que faci la marxa, animo, l'objectiu es arribar a Pauls, de dia o de nit, però arribar fins allí es una sensació de repte aconseguit!!!

No hay comentarios: