domingo, 31 de julio de 2011

Encara tinc els pèls de punta

Aquesta foto l'he fet este mati a la porta del taller.

No sé per on començar, ja que el que ha passat és molt i molt gran. Ahir vaig guanyar una cursa de prestigi: les dos cares de l'Aneto. A més, el meu germà també ha acabat al podi aconseguint un brillant 3r lloc. Les Terres de l'Ebre, la uec Tortosa i Roquetes s'han sentit amb força fora del nostre país: Catalunya.
Tot va començar ahir a les 11 del matí quan van donar el tret de sortida a la cursa que constava de 69 km i 3980 mts de desnivell positiu.
Vaig sortir com sempre de menys a més, el meu germà se'n va anar per davant amb un grupet de 10 corredors. Amb un ritme més tranquil, vaig anar fent fins després del primer control, on començava la pujada d'uns 14 km fins arribar a 2780 mts d'altura, a partir d'allí vaig començar a tirar.
Al km 8 vaig agafar al meu germà i també a Ivan Tiscar que anaven junts, al passar al meu germà li vaig dir que pensava que havia començat molt fort, però va dir-me que no que anava bé, jo vaig tirar i al km 17 vaig contactar amb cap de cursa, eren un grup de 6 corredors.
Vaig agafar l'iniciativa i vaig coronar ja primer però amb la resta de corredors bufant-me el clatell, a la baixada que era molt tècnica vaig apretar fort i vam quedar només 2 corredors. Anaven passant els km i al començar la segona pujada km 40 l'altre corredor es queda i em quedo sol per davant, quedava una pujada que ens tornava a deixar a 2500 mts d'altura que se'm va fer dureta però al passar el control del cim ja pensava que quedaven 21 km tirant a baix i ho tenia a tocar.
Es baixava pel mateix lloc que es pujava i allí primera sorpresa, el meu germà anava 3º a menys de 5 minuts meus i li dic:
- "vas mooolt bé"
Tiro cap a baix, ja que la cosa estava intrigant, el segon el portava pegat i el meu germà a menys de 5 minuts, baixo com un "animalet" i sense mirar enrera em presento a l'entrada de Benasque on em diuen que tire a tope que estic en temps per batre el record de la prova (no ho sabia ja que se'm va parar el garmin al km 30) i fent l'últim km a l'esprint sento que per megafonia deien algo així:
-"Arriba Albert Giné i batrà el record, record, record, ha guanyat Albert Giné de Roquetes" (tot això en castellà, claro!)
Encara tinc els pèls de punta, hi havia moltíssima gent, no és una cursa qualsevol, només han passat 5 setmanes de la Volta a Catalunya.....massa coses bones he viscut.
Ja per a rematar-ho tot el meu germà que arriba en 3r lloc, molt bé per ell, està fortíssim!

Gràcies també al suport de Tere i Laura ja que la seva presència ens feia pujar la moral.
Felicitar a Ivan que va fer un carrerón i que ha millorat una barbaritat. Va quedar 21º amb 9h 54min.

PD  També estic content per un altra cosa, ahir vaig "pedre" les dos ungles dels dits grans i ja no em molestaràn per a UTMB.

12 comentarios:

Unknown dijo...

Felicitats als dos germans, esteu a un moment de forma brutal, la marca Terres de l'Ebre es sent orgullosa!!! Fa dos anys també la vaig fer i em va passar com tu, les dos ungles dels peus grans em van caure, gafes de l'oficio.
Molta sort per a l'UTMB que pinta molt bé.
Feliu.

ximo dijo...

Xeic, xeic, xeic.....una altra al palmarès. Felicitats.
I ton germà, "está que se sale" des de que surt a la tele ( Temps d'aventura -TV3- ).
Penso que l'empresa t'hauria de deixar arribar a les 8 en compte de les 7:45...

AlbertB (OT) dijo...

Ehorabona Albert!! Collons això si que es arribar i moldre!!El peu bé?? suposo que va anar de "puta mare"!! M'alegro molt, es un triomf que a part de demostrar que estas fisicament molt bé, t'anira perfecte moralment per afrontar l'UTMB! També enhorabona al Xavi que va fer un gran paper!

macagundena dijo...

un ratet d'estos mos contes que esmorseu a casa vostra, i no val a dir que tot això és de la cervesa que jo vec que vec i...hips!...hips!....
felicitats by macagundena

Trail Roquetes dijo...

No teniu remei, sou uns cracks.. i ojo que ivan apren ràpid,,,,
Felicitats...!!!!

jo mateix dijo...

cony tots els parons per lesió com aquesta, enhorabona a tots dos.

Albert Giné dijo...

Equip Sudactiu moltes gràcies pel vostre suport, les nostres terres es fan sentir fora del nostre territori i això es molt bonic.

Ximo he arribat a les 7:29 a l'empresa per dir-me a mi mateix que estic be, gràcies de nou pels ànims.

Albert el peu m'ha respost, si dic lo contrari.....Pel que fa a la moral la veritat es que si que me'n ha donat molta, ara 10 dies més d'entrenaments forts i li treure gas per afrontar l'altre repte.

Macagundena el meu esmorzar es el seguent:
entrenament, sacrifici, esperit de superació, il.lusió i moltes voltes un bocadillo que molts cops no m'arriba ni a passar.

Trail Roquetes Ivan esta a tope, la mare que el va parir, quin carrerón!

Jo mateix pos si ojalà no hagues tingut que parar però després d'això mal menor, gràcies pel teu suport.

Fran dijo...

Xeics Ginés com esteu!!...quan us parlen no saps quin dels dos esteu pitjor, però quan correu ni Deu sap com parar-vos.

L'enèssima ENHORABONA als dos....i que n'hagin moltes més...Xamonix la que t'espera !!!

A Ivanet lo Magnífic, allò de dir-li que el vèia més en 11 que en 10 li va fer mal jeje; oco que este vos xafarà !!!

elena dijo...

Enhorabona Cracks!!
A Xamonix ja poden tremolar però tremolar!!
Te'n adones Albert lo bé que t'anat aquest paron? espero que jo pugue dir lo mateix,jeje.

Ivan, ja no et podré seguir ni la sombra!!

Unknown dijo...

Ostia Albert, ets refotudament bo i tun germà lo mismo de lo mismo. Quin goig veure el que esteu aconseguint i tu ho dius, tot just a acabat la volta a Catalunya i t'emportes esta carrera....mooooolt gran company. Enhorabona a tots dos!!!!!!!

Albert Giné dijo...

Gràcies Fran estos dies a entrenar a muerte per a intentar arribar de dia a CHamonix.

Elena tu tranquila que els teus companys d'aventura t'aqrribaràn a maleir! la teva paradeta no t'anira be t'anira super be.
Molts i molts d'ànims i sobretot confia en tu.

Albert Giné dijo...

Gràcies Caste, no esperava aquesta victoria però quan veus que pots aconseguir-la no vols renunciar a ella, va ser molt emotiu i molt bonic ja que parlem d'una cursa de renom.