viernes, 13 de abril de 2012

Crònica cinquè dia

Hola!
Avui he tirat fins les bales de fogueig! Ho he donat tot i més, sense pensar que demà encara queda una etapa. He arriscat molt per les dunes traçant per llocs i obrint camí, però ha sortit bé, estic en un  núvol! Demà volia disfrutar de l'etapa, però pensant-ho millor ja descansaré a casa, no vull perdre el que he guanyat. Avui mirava al meu costat i els corredors q hi eren feien por, q si Eurosport, North Face,etc per un  moment he pensat: On estic? Però de sobte m'he dit: "però si jo també tinc molt de suport, tinc tota una gent que està en mi!" Mirant la camiseta m'han caigut les primeres llàgrimes: Carlos Ripolles, Centre Rehàbil, Recusport, Ebre Trail, Centre Albe, Ebremetal, l'escut de roquetes, Fund4sport, Trail Roquetes,  a més de molta i molta més gent.
Ara ja penso molt en tornar, estic fotut...tinc ganes de repartir abraçades a gent molt important per mi, com a Tere q m'ha vist dia a dia el q he patit abans de vindre aquí per al final poder-me'n sortir en la meua.
Avui vull dedicar l'etapa al meu club: TRAIL ROQUETES per fer-me feliç de poder córrer a casa, a Roquetes! Fins ara vos havia fallat però gràcies per no deixar-me ni en un sol moment. Gràcies!

10 comentarios:

Eva llopis dijo...

Crack molts d'ànims!!
Demà ja és la última, el pitjor ja ha passat i ho has superat en matrícula d'honor no, lo següent!!.
Una super abraçada.
Bsts
Eva

Xavi dijo...

Maquina,una etapa mes i ja esta.encara q si dura una setmana mes igual fas podium.cada dia estas millor!! Una abraçada i força per a dema. Vamos a muerte!!

Trail Roquetes dijo...

Enhorabona Albert.
Molt bonica la teua entrada però t' equivoques en dos coses:

1a no ens has fallat mai.

2a no és veritat que no t' haguessen volgut deixar sol, lo que passa és que sempre mos agafaves. jaja.

Ara, tens raó en una cosa. Els logos no fan còrrer, els sentiments de vegades si.

S' ha de còrrer i molt per arribar a la posició que has arribat, però el repte de Sables no s' ha acabat, natros t' hen fiquem un d' addicional:

-Tanca els ulls i recorda els passos de l' Olmo per Sables, el seu ritme, la seua mirada perduda, la seua presència... i fes el que tingues que fer, i no és fàcil, per arribar a la seua edat i poder còrrer un Sables.

T' hi atreveixes?

Per cert, la samarreta, no la rentes, ni li treguis l' arena, que l' emmarcarem...jaja.

I tranquil que ja t'hem donem una de nova, que menos, te l' has ben suat.

Diumenge, 19 groguets entre cursa i marxa, cel·lebrarem per les serres d' Alfara el teu èxit.

Dels teus companys del Trail Roquetes, bravo campeon.!!

moises dijo...

Albert, increíble dspres d tanta lluita stas on et mereixes entre mitg dels millors ultrafondistes dl mon, disfrutau natros ho stem fen.

Pere (OT) dijo...

Ets molt gran. Una bestia, un animal. Un cop més moltes felicitats crack. Es molt fàcil seguir els resultats x la web,però darrera cada km hi ha molts patiments,molts esforços i molta moral! I una gran energia q has guanyat entrenament a entrenament,cursa a cursa. Avui apreta i gaudeix al mateix temps dl teu passeig triumfal!Salut i anims crack!!!

Unknown dijo...

Els fruits de tant de sacrifici surten ara company, brutal lo teu, aquí senzillament estem impresionats amb la teva actuació i més veient la classificació, només dos llocs per darrera del gran Marco Olmo!!!
Senzillament sense paraules...a mueeeeeeerteeeee!!!!

Mercè dijo...

"Confitura de puça" edició limitada. Molt bè ets un crak i tot allò que ja t'han dit i et diran. Ara nomes et demano en nom de molta gent que ho pensa pero que no ho diu que descanses i et cuides una temporada. Els del Trail que et monten festetes i jornades de relax. Una abraçada que fare efectiva quan et veige. I una super abraçada que tambè fare efectiva a la meua super xicuela Tere.

robert tarragó dijo...

Anims Albert, segueix aixi, com diuen els teus companys els logos no fan correr i els sentiments si, estaves on et tocava estar, potser tambe ho devien pensar ells això... Tu pots!!

Anónimo dijo...

Si a Iniesta l'anomenen Don Andrés a tu t'haurem d'anomenar:
Senyor Albert, o be
Don Albert, o be
Monsieur Albert, o be
MIster Albert

T'ho has guanyat a pols
Des de pilans
Montse i Pepe

Josep dijo...

Simplement esplendit, impressionant, ... ets un autentic crak. Molt be, felicitats pel que as aconseguit. Et pots sentir ben orgullos del que as fet. Molta gent s'hi sent gracies a tu, enhorabona.