jueves, 12 de abril de 2012

Crònica de l'etapa reina

Bon dia, com no puc dormir vos escric pronte, moltíssima gent encara no ha arribat. Està caient una tormenta d’arena brutal, el dia es farà molt llarg x molts. Ahir vaig apostar per tot o res, volia treure’m l’espina clavada del 2010 i per mi està treta. Vaig anar 55 km amb marco però...tampoc!
Estic disfrutant molt i cada dia em trobo millor, demà serà clau fer una bona marató, estic motivat i encara més si puc acabar esta bonica historia de la millor manera. Tothom es porta molt bé amb mi, per aquí em diuen si tinc gens marroquins. El sol no ens dóna treva durant el dia i les tormentes d’arena tampoc per la nit. I jo amb un llençolet de 100grams i sense esterilla, diuen que el meu és el màxim, però després del calvari que he passat per poder arribar aquí bé, el patiment és més soportable. Espero seguir donant-vos bones notícies.
L’etapa d’avui la vull dedicar a la UEC TORTOSA, ells em van donar l’oportunitat d’iniciar-me en este món. El seu companyerisme, respecte i amistat que ens uneix, i que mai perdrem, és molt bonic.

PD ENVIEU-LI correus a Gerard Morales xf està tocat dels peus


7 comentarios:

Albi dijo...

Bones Albert! Soc l'Albi de Flix i et vaig seguint assíduament pel teu bloc. Aquests dies són d'extrema atracció lleguir les teves sensacions que pots viure dins aquesta cursa. Tots els fanàtics d'aquest món envegen les pessigolles que vas reben dia a dia per damunt la sorra. Per això un recolzament sincer i un enhorabona per tenir el privilegi de viure en directe com respira el Marco Olmo, ja ja ja. Salut mestre!

joaquim dijo...

No hase falta desir nada más, l'Albi ho diu tal com molts voldriem dir-t'ho. Molts ànims i a seguir endavant. Salut, amic Albert

lluis7 dijo...

tu si que ets un rey!!!vinga vaaaa tio que aixo ja esta fet!!!

Florenci dijo...

que gran que és este petit home ... encara treu un moment per a dir-mos que animem a un company de cursa,
crec que tots los que coneixem a Albert Giné som uns privilegiats per poder compartir qualsevol ratet en esta persona tant fantàstica,
no canvies noi.

Unknown dijo...

Molt gran Albert!!! Molts ànims i disfruta-ho!!!

Ramon Curto Pons dijo...

Hola Albert,sembla que la tecnologia i jo no ens avenim. He intentat enviar-li un missatge d'anims a Gerard Morales però em diu que la direcció (inclús el nº de dorsal) no es correcta.Així que donali un cop de mà, pos aixó és el que volgut dir-li,que te al doctor per al que faci falta. I que dirte a tu, d'anims et veig bé, o mooolt bé, i si no ens amagues res de sequeles, amb les etapes que et queden, cap problema. Espero, ara que dius que t'has tret l'espineta de 2010, no et quedis amb la de Mr. Marco Olmo.PD: no tornis sense averiguar lo deste home tu, es galàctic. SORT I FORÇA!!

jotabe dijo...

Bones, Doctor com sempre preocupante pels companys, ets lo puto amo una abraçada molt forta i gasssssssss a l'arena gladiadorrrrrr