domingo, 8 de abril de 2012

Cronica primer dia

Hola a tothom! Aixo ja ha comencat i de quina manera (perdoneu, pero no hi ha accents ni c trencada)Avui pensava q era l'ultima etapa de Sables, ja que ho he donat tot, dema no se podre sortir...jaja Sortire pero a ritme dels peus, ja q els porto mal. Estic content per l'etapa, ja q he pogut complir un dels meus somnis: guanyar a marco olmo abans de q es jubile pero...m'ha destrossat! Aquest home es algo increible. Estic amb 6 catalans a la haima bonissima gent, gerard morales entre ells i 2 de Brasil q treballen a la cadena globo de Brasil i porten camares i ens estan fent un reportatge brutal! Quin record tindrem.
A la haima diuen q estic boig al comprovar tot el meu material. La primera nit vaig dormir enrotllat amb la manta de la  haima, ja q el sac  d'Ivan ....no compleix! Pero com m'agrada patir...Aixo acaba de comencar pero apunta a una duresa descomunal. Avui hem arribat a 47° C.
He escrit per tots vatros fent 30 minuts de cua a 39°C, espero que ara vatros tingueu 1 minut per mi.
Esta etapa esta dedicada als meus amics de tota la vida. Us enyoro. 

15 comentarios:

MARC BALAÑÁ dijo...

Joder, enveja sana, l'Olmo encara belluga, he, he...Vinga anims, salut i força...A tope de principi a fi, no hi ha altre!!!Aniran caient com a mosques!!!Cuida la màquina i ella et portarà envant..
Ja queda un dia menys!!! ;-)

leo dijo...

Molt bé Albert, molts d' ànims i força. Ja veuràs com t' anirà molt bé. Ara sortirà tot l' entreno que has portat i també l' experiència.Una forta abraçada DE LA FAMÍLIA lÒPEZ -ANTÓ.

FRAN dijo...

Des de les Frances del sud, espiant a Kilian...i amb neu pel voltant jeje...MOLTS ÀNIMS CAMPIÓ!!...per cert, has deixat la samarreta groga estesa? des de dalt de pistes es veia un llum al fons...jeje; cuida't molt, de les ungles a les celles !!! uffff...tanco que fa fred!!

Monrasin dijo...

Pero macho...¡¡que carrerón!!! Eso si...afloja un poquito que queda mucho!!! ENHORABUENA!!!

Pere (OT) dijo...

Vinga crack!K has començat molt fort! A seguir així!!!
No cada dia es guanya al Marcos!
Molts anims!!!!!!!!

MAR ALSINA dijo...

SEMPRE MIRANT ENDAVANT..OBLIDA'T DELS PEUS, I LA `MANTA DE LA HAIMA QUE NO TE LA PRENGUIN!!!!! :-))

MAR dijo...

PUÇETA!!!!!! SEMPRE MIRANT ENDAVANT, MOLTES FORÇES PER ACONSEGUIR AQUEST REPTE!!!!

BLOG DE CURSES PER MUNTANYA dijo...

Diuen que el camí és marca pel tot el que portes fet. De tota manera, de tu sempre esperen un poc més. Si no ho fas no passa res xq el que portes ja s'ho val pel que fas i per omplir els nostres cors i els nostres ulls.
Gràcies Albert!!!

Pere(el dels turmells)

Anónimo dijo...

Bravo bravo bravo, molts ànims Albert!!! Cuída aquests peus, tàpat bé per la nit i disfruta a sac. A Reus et seguirem cada dia. Salut i cames!!!
Felipe (Reus Running)

Monrasin dijo...

No...si al final os vais a hacer íntimos con Marco!!! ENHORABUENA otra vez, esta vez por la 2!!!

forest dijo...

VAMOSSSSSSS a por el gran Marco.No te va a ser fácil.Crack te seguiré mandando mensajes de apoyo.ADELANTEEEEEE

forest dijo...

Animo crack.Aunque te he mandado un mensaje,como he llegado a casa y he visto la clasificacion y veo que vas de PM crack.Tambien te digo que no te va a ser facil quedar delante de Marco,pero no dudo ni un momento que lo vas a intentar.ADELANTEEEEE

Penyaflor dijo...

si senyor! vaja carreron! Endavant, sempre endavant!!! ningu et va dir que seria facil, pero a la fi es lo que tu vols!! Cesar i Elena.

Mireia de la Torre dijo...

enorabona..!! ets increible a seguir aixi ja queda menys molts ANIMS..!!

Anónimo dijo...

al final t'has sortit en la teua!! dixant atras al grandissim MArco Olmo!! ;)
Aixo acava de començar!! ho tens a les cames, al cap i al cor!! Avant!!

Pau Trummer