domingo, 15 de abril de 2012

Etapa 6 i final de Sables

Hola a tothom

Ara q tinc internet faré el resum del final de sables. Començaré per l'última, la qual pareixia molt curta (15km)però...trampa! 9 km de dunes ens van deixar rematats. Alguns em deien q només estes al tanto del frances q tenia a 4 minuts, altres q anés a disfrutar, altres a tope, i jo vaig decidir-me per la tercera, a tope i si em guanya el 15è lloc serà per q s'ho mereix.
Surto a tope fins la meta, on arribo sense saber res del resultat, disfrutant del moment ja q independentment del resultat estava satisfet amb mi mateix, ho habia donat tot!
Moltes coses van anar pasant-me pel cap i poc a poc encara estic assimilant el que he aconseguit, he aconseguit complir molts dels objectius marcats, recordeu aquells 10? doncs molts s'han complert, Roquetes s'ha sentit amb força i això m'omple.
Després d'esperar l'arribada de tots els companys de haima i fundir-mos en una abraçada enorme vaig dir-me:
"aquest any he disfrutat com un enano!"
Espero que tots vatros estiguésseu tant satisfets com jo i vos agraeixo moltíssim tots els mails q em vau enviar, també Gerard Morales em diu que moltíssimes gràcies, q són detalls q vau tindre per ell imborrables.
He tornat a fer molts amics, amics dels bons i de tota l'experiència viscuda em quedaré amb l'amistat q m'han donat.
PD: Moltes etapes més necessitaria per anar-les dedicant a les persones q els hi dec coses però Sables duraria tot l'any i com he de triar esta li dedico a Paco Osuna, pels seus consells, per la seva amistat, per la motxilla, i per preocupar-se tant de mi, ets i seràs sempre tot un professional.

4 comentarios:

Ferran dijo...

A mi m'has deixat impressionat Albert, amb tot lo que has patit preparant Sables i fer el que has fet de veritat que em té bocabadat. I demà al matí, quan corri a Boston seràs molt present als meus pensaments i quan vingue el patiment pensaré en tot lo que has patit tu i m'ajudarà a tirar endavant.
I quan et veigue et donaré una forta abraçada!!

Gràcies per tot Albert!

Monrasin dijo...

Pedazo de ENHORABUENA que te mereces Albert!
Por muy poco, pero has superado mis espectativas. Yo te hacía entre los 25 primeros, apostando fuerte el 20. ¡¡Pero el 15!! Esto ya es élite total.
Has arriesgado a tope en cada étapa, te la has jugado, ¡¡pero porque podias!! Y te ha salido bien. Pero es que el que no arriesga no gana!
Un abrazo campeón y disfruta de los que has hecho, que te quedará para siempre!

Unknown dijo...

Tio, senzillament IM-PRE-SIO-NANT. a part de classificacions i demes coses el mes important és que has xalat i a nosaltres seguint les teves cròniques. Felicitats!!!

padrina i astrid ;)) dijo...

Albert!! moltes felicitats!!! per la classificacio que has obtingut!! m'alegro que en lo durissima que es esta carrera, l'haguis finalitzat d'esta manera tan espectacular i habent tret tot lo bo que t'aportat. tem seguit pel blog tots els dies per veure com estabes, i sempre veiem que en cada cursa et superes :) estem orgullosos. ETS UN CAMPIÓ. molts besets i una abraçada ben forta. ens veiem a la tornada ;)