martes, 9 de marzo de 2010

Al fons veig la meta ( queden 21 dies )

Quan queda tant poc ja tot són pensaments, miro enrera i veig un llarg camí que he recorregut, he entrenat com mai per poder afrontar amb garanties este nou repte. Un repte que m'està portant a conèixer els meus límits, jo pensava que no sabia on els tenia... però més d'un dia a l'arribar a casa els he pogut vore i molt prop, on no podia ni ficar-me la cullera a la boca, on Tere em deia per exemple:
- Albert treu la roba de la lavadora i penja-la
- buuuffffff ....que no podia, però no puc dir que no! he fet 30 km i no puc treure la lavadora? va home aixecat i fes-ho pensava i...sí ho feia però com si fes series de 1000 sense tenir recuperació.
És ara quan ja he acabat els entrenos més durs que miro endavant i hem dic: "ja he passat el més difícil i venen temps millors on espero i desitjo que tot el que he fet tingue una recompensa" (tot i que no sempre és així)

Ahir dilluns vaig fer un entreno de recuperació

35 min estiraments
1200 abdominals
15 min sauna
jacuzzi.

Avui dimarts l'entrenament ha sigut:

25 km a un ritme mig de 4.44 el km
15 min estiraments

4 comentarios:

Ferran dijo...

Albert, jo crec que fins i tot no tenir recompensa és un premi en sí mateix si se sap aprofitar. Però és igual per què tu si la tindràs. La cursa, la convivència i lo paisatge.
Tens previst algun mode d'actualització del blog des del desert? Molaria anar-te seguint des d'algun lloc. Imagino que des de la web de MDS sí que et podrem seguir.
Sort estes 3 setmanes i xalar!!

albert dijo...

Gracies Ferran, que ja estas recuperat? jo no tindria força ni per escrire amb el temps que vas fer.
Lo del seguiment de Sables hi han varies opcions.

1/ entra a la pagina de la marato de sables, pulsa el meu dorsal que sera el 1050 i surtira la classificació general i de les etapes.

2/ els corredors tinim dret a escriure 4 lines en arribar de cada etapa, intentaré fer-ho i li pasaré a Mauro, ell ho publicará al blog de la uec i al meu.

3/ vatros mitjansant el meu dorsal també hem podeu escrire i l'organització m'entrega un cop arribe de cada etapa els missatges. rebuts

marten de la bovine dijo...

aixo es fabulos¡¡¡¡pugue fer lo seguiment,desde casa estarem pendens de tu,i en tot moment que et sabigues acompanyat per natros.anim ,sort i courage.marti

albert dijo...

Gracies Marti i anims també a tu que pronte estarás foten guerra