jueves, 25 de marzo de 2010

Escrits com este són els que t'animen a seguir

Hola Albert,

Soc Enric, un noi de Paüls.


Cada dia entro al teu blog, des de fa molt de temps, perquè ets una referencia per tot el que fas i que has fet.
Miro els teus entrenaments i penso que ets una maquina, també em motivo llegint les frases que tens pel blog i les teus ganes de superació.


Desitjar-te molta sort, n'estic segur que donaràs tot el que tens dins (això és el més important) i que suposo que tothom t'haurà donat molts consells i molt millors que els meus que soc un novato, però en curses de la dificultat i duresa de la que vas a fer, no competixes contra cap corredor en concret sinó que contra tu mateix. No baixes mai la guàrdia, confia en les teus possibilitats i pensa que el més important és estar satisfet en tu mateix, així que:


A per totes i molta sort des de la serra de Paüls!!!!!!!!!


P.D. Des d'aquí serem molts els que estarem pendents de tu, però això no té que ser una carga,sinó un al·licient més.

Ànims i bona nit"






Bon dia Albert!!

Des de Tivissa també et seguim i te mostrem tot el suport, soc l'Adrià Tomàs.

Ja fa uns dies que te volia escriure avans de que marxis. Te'm anat seguint dia a dia les teves cròniques diàries al teu blog. Desitjar-te que te vagi MOLT BÉ, que de ben segur que ho faràs. Soc dels que penso que no tant sols seràs FINISHER (que ja es un repte molt gran) sinó que faràs una molt bona posició, algo GRAN (estaràs entre la élite). Vas molt preparat, preparat a CONSCIÈNCIA. Sobre tot gaudeix de l’experiència d'aquesta competició, una vivència única! (i ja ens explicaràs)

Espero no haver-te posat pressió amb aquestes paraules, però es el que penso i vull que te vagi molt bé. Pensa que ets el nostre Joseff Ajram de les Terres de l'Ebre!!! jejeje i ets la font de motiva de molta gent. (jo mateix.... algun dia jo també vull anar a Sables entre d'altres... és una necessitat humana, que m'agradaria viure)
Jo també penso com tu, es qüestió de posar-se reptes a la vida.

No res Albert, molta sort!

Una abraçada company

5 comentarios:

El Txema dijo...

Hola Albert

T´escric des d´aquí... Vilallonga del Camp, un poblet del Camp de Tarragona.
Des de fa un temps que entro al teu blog i vaig seguint tots els teus nous reptes... brutals!!! Sé que aquest altre també ho aconseguiràs.
Només desitjar-te que tinguis molta sort!!!! i com diem els castellers... PIT I AMUNT!!!!

Anims des de Vilallonga del Camp!!!

Txema

Albert Giné dijo...

Moltissimes gracies Txema, un plaer, esperem tornar dient que ho hem aconseguit!

Anónimo dijo...

Hola Albert,

Espero que no siga res més que un ensurt aquesta tendinitis i que la setmana vinent pugues estar a tope.
Si estos dies no pots fer tot els que volies tampoc és res greu, l'important ja ho has fet ( i de quina manera!!!), portes una bona base i la cursa és de varies etapes, així que no cal donar-hi més voltes ja que no t'ho jugues tot a una carta.
Recuperat be i...
Sort!!!!!!!!!!!

Enric (Paüls)

forest dijo...

Hola Albert,hace tiempo que leo tu blog cada dia y te sigo y te cuento.
tu aventura es la de todos y hemos seguido tus entrenos,tu perseverancia en ellos y todo lo que conlleva preparar una carrera de estas caracteristicas.De verdad Albert sobre todo disfrutala y mucha suerte.

Anónimo dijo...

Gracias forest, si quieres puedes! solo falta constancia en tu esfuerzo, no rendir-te nunca ni en los peores momentos, cuando consigues esto todo lo demás es fácil.

Enric esperem que no sigue res avui entrenare un poc a veure que tal, ja vos dire, gracies.

Albert Giné