lunes, 5 de abril de 2010

Crònica de la 1a i 2a etapa

Primer de tot, demanar disculpes ja que no he pogut actualitzar el blog, perquè he estat de viatge i no he tornat fins avui. A partir d'ara intentaré fer una crònica diària.

Com heu pogut comprovar, Albert ha començat en molt bon peu, ahir va aconseguir un magnífic 18e lloc de la general (4t espanyol) i avui ha quedat el 21 (6e espanyol). Per tant, podríem dir que està fent una cursa progressiva i d'una manera intel·ligent.

Com no s'ha emportat el mòbil durant la carrera (pesa massa...), no tinc cap notícia d'ell, ara bé el dia abans de sortir em va enviar un missatge dient que ja havien dormit a la haima i que la seua esquena estava un poc dolorida. Va acabar el missatge dient que lluitaria fins al final(no en tinc cap dubte).

Tinc entès que els corredors poden conectar-se a Internet durant la carrera, però entre el nº de corredors que són i els pocs ordenadors que hi deuen haver, li deu resulta difícil escriure'ns per a explicar la seva experiència. Tan prompte ho fagi, us ho diré, espero que no tardi molt!

Pels qui no ho sabeu, si li voleu enviar algun missatge d'ànims, ho podeu fer mitjançant la web de www.darbaroud.com, introduint el seu dorsal (1050) i després hi ha un espai per escriure-li el missatge. Us animo a fer-ho, ja que ell segur que ho agrairà. Us aconsello que si li envieu, ho féssiu pel matí perquè per la tarde la web està colapsada.

Per si us interessa, aquesta nit a les 23.50 pel Teledeporte faran el resum de la 2a jornada.

Espero demà continuar informant d'estes notícies tant i tant bones!

Per cert, des del blog de la UEC (trailuec.blogspot.com)també estant fent-li un seguiment, per si voleu donar un cop d'ull.

1 comentario:

elena dijo...

Gràcies Tere per mantenir-nos informats, a casa estem enganxats a teledeporte, estem pendents, anit el van enfocar i el van anomenar, ho vas veure?

és un campió!!