sábado, 10 de abril de 2010

Molt bones notícies des del Sàhara

Aquí teniu el correu que m'ha enviat Albert. Veureu que està molt millor que els alres dies, això ens demostra que si arriba a tenir 2 o 3 etapes més, encara hagués anat a més... En definitiva, és d'una casta especial.

Hola a tothom,

Què content estic de tenir el récord de mails rebuts de la haima! (només 15 pagines, jeje). Moltíssimes gràcies a tots! Despres de llegir-los 3 vegades, em van permetre poder calentar l'aigua per fer el "sopar" (ho poso entre " pq no es pot considerar sopar, sinó més bé un tentempié).
Després del "sopar", em va sortir un angel, Toni Duart, fisio català q córre sables i després de saber la meva agonia amb la motxilla em va fer un treball espectacular, la pomada del massatge d'1 retirat (un altre miracle), 1 loncha de pernil ibèric d'un de la haima i tot el pes que he pogut reduir degut a la llimpiesa que he fet de la motxilla, han fet que este matí corria per les dunes com si anes x la via verda.
A més a més, el mail de Tere q sigues + positiu també ha ajudat molt, té raó, no tinc dret a queixar-me, q collons!Demà a muerte! Ja ho tinc al sac! La gent va morta i jo em trobo bé, serà q ahir no vaig forçar físicament.
Esta etapa la dedico a tota la gent q m'ha enviat mails, els quals no són pocs.
Moltíssimes gràcies, pq avui m'heu fet volar pel desert!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Albert ja et deiem que les curses de velocitat a tu no et van be. El teu son les curses de fons.
Fora conyes, pel que has fet i com ho has fet la NOSTRA ADMIRACIO PER SEMPRE.
Per cert aixó ho escriu algú que tu no has guanyat mai pujant al port (tu ja m'entens)!!!!!!!!

PEPE I MONTSE