viernes, 16 de abril de 2010

Estic impressionat per la revolució




El delegat del Govern ofereix una recepció institucional al maratonià Albert Giné per al seva participació a la Marathon des Sables


El delegat del Govern, Lluís Salvadó, acompanyat del responsable territorial d'Esports, Jordi Gaseni, han ofert una recepció oficial al maratonià Albert Giné de Roquetes, en què ha lloat el roquetenc per la valentia, esforç i sacrifici que ha demostrat en la participació, alhora que el felicitava per haver aconseguit la fita de finalitzar una prova d'aquesta duresa. Salvadó també ha aprofitat per destacar la satisfacció que, com a representant del Govern a les Terres de l'Ebre, suposo haver d'organitzar cada cop més actes com aquest, perquè demostra la qualitat i professionalitat dels esportistes ebrencs que estan assolint fites històriques a nivell internacional.

Giné, que va participar del 2 al 12 d'abril en la 25a edició de la Marathon des Sables (Marroc) ha destacat la duresa de la prova, especialment per les condicions físiques però també psíquiques, que l'havien portat en algun moment a valorar l'opció d'una retirada. La prova comptà amb la participació d'un total de 1.050 atletes i Giné va aconseguir el diploma Finisher, després d'acabar la dura prova en el lloc 43 amb un temps de 31H 6' 38".
Salvadó ha lloat la valentia, esforç i sacrifici realitzat però també la satisfacció de comptar cada dia més en esportistes ebrencs de talla internacional com Giné

1 comentario:

Anónimo dijo...

El que potser no s'ha destacat es que portaves el mateix numero de dorsal ( babero, deien en la traducció a l'espanyol del Web ) que el total de corredors inscrits ( 1050 ). Una premonició de bon resultat, ja ho saps per a pròximes cites.
Endavant i felicitats, de nou.