jueves, 8 de abril de 2010

Ens farà patir fins l’últim moment

Després de llegir els mails que ens envia, em dóna la sensació que està molt malament, però després quan miro la classificació general i veig que va el 58, penso que està super bé, ja que no tothom té l’oportunitat d’estar entre els 50 primers de la cursa més dura del món, són molts pocs els privilegiats.

Després de superar la duríssima etapa d'ahir (82km), ja podem dir que té les lletres FINISH a la butxaca, només li en queden 2 per a completar-ho (ER)i per dos donarà tot el que li queda.

Com avui és el seu dia descans, espero que, al correu que ens envie, ens digue que té més bones sensacions i que s'ha pogut recuperar un poc. Tot i que pensant-ho millor serà difícil, ja que després d’haver corregut 15 hores durant dia i nit, segur que no ens dirà que està fresquet com una rosa... ;-)

Us agrairia que li seguiu enviant mails, ja que pel que natros és un simple mail per a ell és com si li enviéssim un tresor. Així que ja ho sabeu!!!

Avui a les 00.20 resum de la jornada d'ahir a Teledeporte.

Tere

4 comentarios:

elena dijo...

tranquila Tere que ja ho fem, ens té a tots pendents d'ell, enganxats a teledeporte i a la pàgina de la marató, seguint-lo en cada etapa, estem amb ell, i crec que li estem enviant molta energia positiva i molta força per que pugue acabar, i de moment no li va gens malament, només li queden dos etapas.

molta força Albert!!

Anónimo dijo...

Bueno,un altra nit a dormi tard,si per culpa teua dema no m'aixeco et fotre.....animo q aixo ya u tens

moltiiiiiiiissima sort


by ficha;)

Anónimo dijo...

Tranquila Tere que això ja ho te al sac, després de l'etapa non-stop no hi ha volta atràs, patint més o menys però directe cap a meta. Tots els dies li envio un mail tambè!! Anims!!!

Victor La Senia

Eric Vela dijo...

Molts anims des de Terrassa, ahir ja vaig enviar un mail al Albert donant-li ànims, una abraçada des de
http://trailbtt.blogspot.com/