miércoles, 14 de abril de 2010

Escrits com aquest m'ajuden a seguir endavant

Hola Albert,
Sóc la Thais desde Tivissa. Primer que tot, ENHORABONA X MDS. Desde Tivissa t'hem seguit dia a dia, però el que més em sorpren, és com i per què he patit i he seguit tant aquesta història, si gairebé no ens coneixem.

Crec que ja et vaig comentar abans de MDS, que la teva història em motiva, no tan sols a nivell esportiu, sinó també en la vida, diguéssim que jo m'aplico el famós "vamos a muerte" allí on em fallen les forces. Volia dir-te que m'ha emocionat especialment la teva dedicació a la gent amb càncer, perquè en la meva feina (faig investigació a l'Hospital Sant Joan de Déu) treballo envoltada per gent que lluita dia a dia per aquesta causa, fent recerca a muerte ;) en càncer infantil (encara que jo personalment faig programació fetal d diabetes). Bé, el que et vull fer arribar és que el món de la ciència i la investigació és molt dur, molts dies t'en vas cap a casa amb el cap baix, i des d'un bon principi jo he intentat contagiar-me de les teves ganes de lluitar i no rendir-se, per tirar endavant en la meva feina, la meva causa.

Gràcies x tot,
crec que en aquest món ningú regala res, i menys els sentiments, així q no et sorprenguis x tota la gent q tagraÏm haver compartit el teu repte, perque ens has donat una gran lliçó de lluita i superació.

Thais

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Albert, aquest es un correu q a la resta ens deixa sense cap possibilitat mes q afegir-mos. El subscric i l,aplaudeixo.
D,altra banda me,n alegro q amb tu es compleixi allo q un recull lo q planta.
Has recollit l,admiracio, i pq no dir-ho, pel teu compromis, esfors, sacrifici i solidaritat. No dubtis pq t,ho mereixes.
I espero properament (baixo poc x Tortosa, malauradament) fer lo rodatge pendent junts.
Una abrasada!

Ferran

Anónimo dijo...

Ferran el rodatge queda pendent, sera llarg, t'ho explicaré o mereixes per la teva implicació, moltissimes gracies, estem en contacte.

Albert