domingo, 11 de abril de 2010

Marathon des Sables

Són molts els esforços que he fet per arribar a ser finisher de Sables, abans i durant la prova, he donat tot de mi, tot, dia a dia, etapa a etapa i sempre he tingut clar que ho faria (el dia dels 82 km vaig haver de tirar de cap i de cor )
pero no podia parar-me enmig del desert, molta gent en aquell moment també s'hagues parat, no podia fer ho, estava allí per una causa i he lluitat a mort per ella.
Vull dedicar esta marathon des Sables a tota aquella gent que té aquesta merda de malaltia (càncer) he corregut per vatros com mai, ho he donat tot, tot, pas a pas i ara sou vosaltres els que heu de lluitar per vosaltres mateixos, com mai, dia dia, pas a pas, la vostra Maraton és la vida i heu de lluita a muerte per ella. Molta sort i mireu sempre endavant, com he fet jo durant estos dies.

8 comentarios:

Yoli dijo...

La teua fita ha sigut un clar exemple de superació!!!Felicitats per la MDS!!I felicitats per la causa!Ets un crack!!! Ara a disfrutar-ho!!!
Quin calvari...

Anónimo dijo...

Arena, esquena, aigua, desert, dolor, solidaritat, cansament, gana, llagues, llàgrimes, sacrifici, lluita, patiment, esforç, Marató, Des Sables, Sàhara, Marroc ..... les volia fer rimar i no he pogut; és igual, tothom ho diu......
A Roquetes ja se sap: Punyetes, Mercè Lleixa,
Ignasi Blanch, l'Observatori, el Canalero i
Albert Gine, puça. ( com Messi )

Lluís dijo...

Enhorabona i ara a vore que se't passarà més pel cap...quina prova hi ha més que aquesta...
Felicitats...
T'he seguit des d'aquí al meu ordenador com si fossis un més de la familia ....la familia Roquetera
Una abraç
ada

Anabel dijo...

Moltes felicitats puça!!ja has de incloure un repte més a la teva llista. Encara recordo quan et va passar lo de la tendinitis als peroneals i quan ens explicaves el cas de la motxilla de 9 kg., i encara així ho has complit, ets un campió!!has complit el teu objectiu, amb molta esperança tot es pot superar. Ara a descansar i, a vere quina és la propera. Una abraçada molt forta per a tu i Tere.

Pere dijo...

Moltes felicitats per seguir i acabar. Molta gent, amb una etapa per davant com la de 80km i el teu estat aquell dia, hauriem abandonar, però tu no. Tu has triumfat x tu, per la teva familia, amics, xicota!! i especialment per la causa contra la que lluita molta gent amb nom de malatia!!! MOLTES FELICITATS!!!
Ara a cuidar-se!!!

Anónimo dijo...

Espero que ni jo, ni ningú, desenvolupi aquesta "merda" de malaltia (cancer) al llarg de la vida, però si es donés el cas, pensaria amb tot el que has fet, per a sortir-me'n el més aviat possible. Gent com tu fan gran l'esport, les persones, la vida i Roquetes. MOLTES GRÀCIES PUÇA PER EXISTIR!!!!

Unknown dijo...

Hola Albert. Ets el millorn,alli a on vas sempre veigs que portes a la teva familia i la nostra ciutar de ROQUETES.
Nestic orgullosa de tenir un nebot com tu.

Monrasin dijo...

UN ENHORABUENA ENORME PUÇA!!
Con lo que has tenido que sufrir y terminar como lo has hecho...no hay palabras. El día de los 82 km nos hiciste sufrir mucho a todos también, aunque todos sabiamos que aunque fuera reptando ibas a llegar a la meta. Tienes una fuerza de voluntad y una capacidad de sacrificio tremendos. Eres todo un ejemplo. ENHORABUENA DE NUEVO!!