jueves, 1 de abril de 2010

Molta sort, Albert

A les 17.25 ha agafat el tren direcció a Barcelona i m'ha demanat que avui publiqui l'entrada al blog. Pels que no em coneixeu sóc Tere, la seva novia.

Molts som els que confiem en ell en aquest nou repte, i per això tots sabem sense cap dubte que: ACABARÀ. Les seves condicions físiques i, sobretot, la seva mentalitat de ferro faran que el dia 10 d'abril Albert sigui finisher de la MDS, havent viscut una experiència única e irrepetible.

Per a molts és un font de motivació (per mi la primera)i no és per a menys, ja que la seva passió per l'esport i per la vida en general, el fan ser únic. Sempre disfruta amb tot el que fa, estima als seus i ho dóna tot per ells. Vet aquí aquella frase que diu: "qui sembra, recull", i ell és el clar exemple.

Albert, estarem tots amb tu, des de la primera passa fins l'última, animant-te amb els moments més durs i esperant-te amb els braços oberts a la meta, tot i que no ens vegis allí estarem en tot moment amb tu.

ALBERT GINÉ = FINISHER MDS 2010

PD: Ja pateixo per saber quin serà el repte del 2011...

10 comentarios:

ximo dijo...

Escolta Tere, on va a Barcelona, ja heu mirat que funcione bé la brúixola?

No cal que pateixis per el pròxim repte, nomes pot ser l'Ultraman de Hawaii. Allí, a la meta, el podràs abraçar no nomes amb esperit, farà més bon esperar, hi han més palmeres.

Ja ens aniràs informant.....

Anónimo dijo...

Deu ni do quina entrada li has donat aquest blogger!!!!!!!!!!, ara entenc xk ets la futura dona de puça. Per cert tu ens faràs d'informadora durant aquest dies? Quina maravella escrivint m'he quedat asombrada.

Tere no et coneixo però en això que has escrit ja en tinc prou per saber quin peu calces. Desde Tarragona molt d'ànims.

LULU

Anónimo dijo...

El blog l'anirà actualitzant Mauro, ja que és un crack en aquestes coses. Jo aniré escribint alguna entrada, però qui ho portarà majoritàriament és ell.

Lulu, gràcies per les teves paraules.
Joaquin, això de no patir ho veig difícil...

Gràcies a tots!!!!

Xisco dijo...

Jaja, el reto para el 2011 será un Albertito o una Teresita!!! Ya os veo corriendo por la via verde con el cochecito!!!

MARTEN DE LA BOVINE dijo...

TERE AHIR VAIG PARLAR-LI I JA SABEM QUE POTS ESTAR TRANQUILA EN L'ANTRENAMENT QUE PORTA I EL RECOLZAMENT DE TOTS HO ACABARA.LO 'RETO' DE L'ANY PROPER JA T'EL POTS IMAGINAR MOXILA LO NEN-NA A L'ESQUENA I KM.UNA ABRAÇADA MOL FORTA I COURAGE.MARTI

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Molt bé Tere, l'anirem seguint dia a dia , en quant saoigues el nº de dorsal , informa així li podrem enviar mails , que allà són com coca-cola.

Jaume

Anónimo dijo...

Kms de cada etapa:
etapa 1: 29km
etapa 2: 35 km
etapa 3: 40km
etapa 4: 82km
etapa 5: 42km
etapa 6: 21km

Anims Albert,

Victor Pla

Anónimo dijo...

el dorsal seu es el 1050

Anónimo dijo...

primera etapa, divuitè
Anim.

Anónimo dijo...

Tere, els germans Teres li poden donar moltes idees. Ves amb compte!! :-)

Ferran