sábado, 10 de abril de 2010

Sense paraules

El d'Albert és inexplicable, qualsevol persona al seu lloc i amb totes les adversitats que ha patit durant els 6 dies de cursa bé hagués abandonat o bé hagués fet la cursa amb una altra filosofia, és a dir, caminant. Però, afortunadament, no ha sigut així, perquè ell sabia la gent que l'estava seguint i que confiava en ell i, sobretot, era conscient del què significava córrer esta cursa. Corria per un motiu especial i, en això, ens ha demostrat a tots la seva part més humana. Segur que molta gent t'estarà agraïda, Albert.

Avui ha fet una altra etapa brillant, ha quedat en un 16a posició i ara estem a l'espera de la classificació general. Però el més important no és això, sinó que ha aconseguit el seu repte.

ENHORABONA, ALBERT! ETS EL MILLOR! Sabia en tot moment que series FINISHER de la MDS! Recorda que el teu repte, és també el repte de tots.

Tere

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona campió, ens has fet patir molt pero també ens has fet disfrutar, ue es lo mes importan. Un altra vegada Felicitats



Practic

elena i cèsar dijo...

Enhorabona Albert! com diu lo Pràctic ens has fet patir,tambè ens has tret hores de son, ens has tingut pendents de tu en tot moment, però ha pagat la pena, ho tornariem a fer.

Felicitats amic!!

Tenim ganes d'abraçar-te!!

montse i marti dijo...

menos mal que se mos ha acabat lo patiment,ho hem viscut tots com si fossem natros,aixo mostra la pinya que formem,una abraçada mol forta adeu

Angel dijo...

Albert,no pots ni imaginarte lo que mos has fet pati i disfruta, Domes dirte que estem molt orgullosos de tu i de la teua manera de ser.

FELICITATS CAMPIO!!

Angel

forest dijo...

Enhorabuena Albert,eres un crack.