miércoles, 20 de enero de 2010

El millor entrenament fins ara ( queden 71 dies )

Avui dimarts he anat a Vilafranca del Penedès a parlar amb Francesc Osuna, pel nom a molts no us sorpendrà ni a lo millor l'heu sentit mai però detràs d'ell hi ha tot un món a l'èlit de l'atletisme.
Per posar-vos algunes marques d'ell i algun resultat:

10 km = 30.23 min
21 km = 1.07 h
42 km = 2. 23 h

3 cops dels 6 primers a la Marathon des Sables fent a les 3, primer espanyol i guanyant per equips, corria en l'equip "San Miguel" 2 anys de company amb Jesus Corredor i un any amb Mohamed Ahansal, qui els havia de guanyar? bueno i un palmarès que ni us ho podeu imaginar, defensant Espanya en curses internacionals etc.
Vaig anar a parlar amb ell perquè m'ajudes a nivell d'informació, entrenaments, menjar, material, etc. i resulta que a les 22h encara estava a Vilafranca parlant amb ell. Havia agafat festa a la feina per mi!!! quan vaig arribar em va fer sentar a un despatx, ja estava tot preparat per quan arribes, increïble!! Després va ser tot molt ràpid, ell explicant i jo amb un cap que rebia més informació que un ordinador, detalls, consells, un no parar, fins i tot em va deixar tot el seu material: motxila ( disenyada per ell per a esta cursa ) sac de dormir 550 grams i tot allò que jo vaig voler agafar estava a la meva disposició. Un gest impagable, el que va fer ahir este home per mi no té preu! Ja vos aniré contat.
Dir-vos que vaig estar 11h parlant amb ell, vaja marató!!

2 comentarios:

MARC BALAÑÁ dijo...

Quina enveja, segur que en vas apendre força d'un crack com este..
Ja m'en faràs 5 cèntims.
SALUT HI HA SEGUIR LLUITANT.

puça dijo...

Simplement increible!!! ja et contaré.