domingo, 28 de febrero de 2010

5.30 del mati riiiinnnngg







Veure les fotos de grup hi no poder ser-hi.....fa mal



Faig més cara de cansat jo que ella.

M'ha sonat el despertador? algú em truca al mobil? estaré somiant? que cony passa? ah.... he d'anar a entrenar!
M'he canviat i després de fer una ullada per la terrasa i veure sols les estrelles com brillaven en un cel completament fosc m'he dit:
- No estem bé, ara he d'anar a fer km? quan he tornat a mirar el cel ja el mirava del carrer, eren les 6h de la matinada.
Al sortir del poble,m'he trobat als ultims que encara arretiraven llavors. No vull pensar el què els ha passat pel cap però segur que amb la "bufa" que portaven s'han frotat els ulls per si a cas somiaven.
He anat pel canal passant per Aldover, Xerta, i fins l'assud, llavors he agafat la via verda passant per les estacions de Benifallet i Pinel. Allí he sortit de la via verda per agafar la carretera ja fins Miravet.
M'han sortit 42 km que he tardat 3.24 min per completar. A l'arribar allí ja m'estaven esperant tots els amics, Tere que feia la marxa, els meus pares que també la feien i sense temps per res més, he sortit per acompanyar a Tere.
Pensava que aniria molt còmodo però o jo estava menos bé del que pensava o Tere corre molt més de l'esperat, ja que he parat a fer una parada tècnica i m'ha costat agafar-la, li he dit:
- Però com has baixat?
Llavors arribem a l'últim avituallament i ens diuen que anavem 3ª i 4º de la marxa, ara ja ho entenc tot, estem corrent molt! al final ha arribat 3ª i 1ª dona de la marxa, la Tere estava contenta i jo... fotut, però alhora també content per ella!

L'entrenament del dia:

42 km a 4.51 ritme mig
10.3 km mitja muntanya ( marxa ) 1h 20 min

7 comentarios:

marchero dijo...

ostia com anava la Teresa , jo le vist vaig d'una sequia i quan anava ajudarla ja estava a meta. Collons, quina maquina, un poc mes i trenca lo pulsometre. Per cert tu puça que has fet 4 de la marxa?

Mireu si Tere ha quedat la primera que no han tingut temps d'apuntarla a la clasificació de la marxa de la pagina de la cameta coixa. Se devien pensar que era una màquina i no una dona, jujujujujuju.

Pau La Sénia dijo...

Com m'heu avançat Tere i tu durant el recorregut. Vaia cracks esteu fets... Pero bueno, 1.30.43 no esta mal per ser la primera meua!!!

puça dijo...

La primera i 1h 30min macho d'aqui 2 setmanes apuntat a la cursa

afionat dijo...

Tere cada dia estas més forta pero encara queda molt per fer.
La próxima et volem a la cursa, les marxes ja no son per a tu.
Per cert no se que faras quan no tinguis a puça de moxilero, ahir te va estirar tota la marxa i si no recordo mal a benifallet 3/4 de lo mismo. No m'estranya que no quedis per davant, jugues en ventatja.

puça dijo...

La ventaja es la que et va treure a la meta, ja que jo l'unic que faig es acompanyar-la, no carregarme-la al coll, agur.

Xisco (pensant en la propera!!!) dijo...

jaja, lo que de aqui a no res sera Tere la que tindra que marcarle el ritme a Puça!!! A mi em va passar como una bala!!! Per cert, a la classificacio Tere te han contat dins de la masculina! pero els temps estan malament, perque a mi m'han ficat lo mateix que a tu, i vaig arribar mes tard.

Anónimo dijo...

puça= llebreta de les marxes

teresa= "ahansaleta" de les marxes.

agur