lunes, 8 de febrero de 2010

Després d'una mitja d'asfalt, una mitja de pedres.

Quin càstig per a les cames! Després de fer ahir una mitja d'asfalt, avui he fet una mitja de pedres per la via del tren, per la "matxaca". Tenia pensat fer entre 15 i 20km però al final n'he fet 21 km.
He sortit de Vinallop direcció Amposta passant per Mianes, Sta Bàrbara i llavors he arribat fins al barranc de Masdenverge. Però com em faltava 1 km per a 10.5 he anat pel barranc fins a Masdenverge, llavors he voltat i el mateix fins a Vinallop.
He arribat en los peus calents, calents, però amb la satisfacció de que he cumplit amb el que em tocava, ja que després del d'ahir, el que és apetir no m'apetia molt surtir avui i menys plovent però... ja està fet i ara estic content. A més el ritme que m'ha sortit ha sigut, per a mi, molt bo, si és té en compte que l'únic que he xafat avui són pedres.

L'entrenament ha sigut:

21 km a ritme mig de 4.58 el km total de l'entrenament 1h 44 min 24 seg
600 abdominals
25 min d'estiraments

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Dono fe (perquè jo he anat per aqui) que el promig d'avui no el fan ni els cavalls de carreres. Ets un ANIMAL!!!

elena dijo...

Albert, si sempre t'he admirat per la teva força, voluntat i constancia ara ja me trec el barret i com diu el teu amic Marc tambè m'aginollo i beso el terra.
estas molt però que molt fort!

molts besets!!

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Felicitats makinorro, pels 1h17', aixó entrenant per Sables , es molt dificil.
Miro la foto de sota i et veig a tu amb la noia , pero es que miro a l'altre cantó i veig un altre noia, l'Ana que va amb un company l'Oriol els dos son triatletes, casualitats de la vida.

Jaume

albert dijo...

Gracies a tots amics pel vostre suport, estic cada cop millor, a vore si aguanta el cos que queda ja poc.