jueves, 25 de febrero de 2010

Mauro sempre seràs una referència per natros.



Quants de bons ratos hem passat amb la neu, quines sortidetes sempre prepares!



Al triatló de Xerta sempre ha obtingut classificacions destacades.



El dia que ens van entregar l'equipació, quin goig feiem.



Amb la seva dona, l'incombustible ISA, quina foto més xula.



Li vam entregar un regalet perquè sempre mirés els amics que té.


Aquí està el mestre amb un dels millors alumnes.


Avui i no sé per què avui en concret, potser perquè ahir feia 51 anys, potser per les vegades que ho havia pensat i mai ho havia fet però ha arribat l'hora de donar-li un petit homenatge, ja que ningú més que ell el mereix.
Qui coneix a Mauro sap que des de fa molts anys és un referent al nostre territori, amb molts d'aspectes: organitzador entregat, deportista i sobretot un referent de la muntanya, un referent per a tot. Ha escrit llibres sobre rutes de les nostres terres, ha fet de guia de tots en més d'una ocasió, de qui no? ha estat sempre al costat dels nous fent de conseller, i ha estat tot un mestre per la majoria de tots natros.
Podria estar ficant-li qualificatius un bon rato...però el que de veritat m'impressiona d'ell és la seva voluntat per sacrificar el seu temps per altres.
Un exemple ha estat en l'organització de la millor cursa de muntanya de les nostres terres, la de Paüls, on juntament amb el sr Martí van fer d'esta cursa un referent a nivell català.
Un altra cosa que m'agradaria destacar és el seu lideratge, què farien 50 corredors sense un guia? ell ens ha ensenyat racons i racons per on només havien passat cabres per fer-ho servir ara de senders d'entrenaments.
I què dir d'este blog que estiu llegint, sabeu com es diu el fundador? qui m'ha ajudat a tirar-lo endavant, qui en més d'una ocasió m'ha ajudat a penjar coses etc, etc, dons sí, es diu Mauro.
A mi personalment m'ha ajudat molt i sap o li dic que li tinc respecte i admiració i sempre t'estaré agraït per tot el que has fet per mi, sempre seràs un amic i una referència.
Esperem tindre´t molts anys amb natros, a la MUNTANYA.

12 comentarios:

Mauro dijo...

xeic, com te passes...

Rous dijo...

Quanta raó tens!!! crec que ningú ho dubta.

Felicitats Mauro per l'aniversari i per tot!!!!

I... ja que estem posats... per a quan una sortideta al Pirineu en plan ascenció??? jo encara no he tingut ocasió de compartir un cim amb Mauro i los demés del trail. Si xalaríem!!!

ens veiem aviat,

besets als dos, Mauro i Puça!

Rous dijo...

A més... Isa tindria ocasió de lluir els seus "modelitos aconcauenses" una altre cop!!

Paco Murall dijo...

Que guapo tio!!
Per cert qui es aquell que fa vore que corre al costat de Boldú?

lo manso dijo...

Puça, què xicotet que ets i quin cor més gran què tens!

Com jo per aquestes coses dels homenatges soc una mica de poble, aprofito que "el Pisuerga pasa por Valladolid" per afegir-me a tot aquest munt d'abraçades i petonets.

Per cert qui és aquell "tarugo" que sarpeja a Isa (no t'enfadiques Pako perquè t'hagi copiat, eh!!! "aprovechando que el Pisuerga ...").

Mauro dijo...

jo lo que vull agrair es que al menys la declaració, no me la fet al podi de la cursa del Llop.
Es que en lo sensible que soc, segur que se m'escapa alguna llagrimeta.

moises dijo...

mauro crack, incombustible, insustituible, puça kuan a les cames ja no tingues forces dedicat a la narrativa, kines paraules mes acertades.

elena dijo...

Ostres Albert quanta raó tens, t'ha quedat redò.

has definit a Mauro tal com és, llàstima que algunes vegades sigue tant fresteguet,jeje però això tambè fa que sigui especial!

crec que tots l'estimem i que ell tambè ens estima a natros, a la seva manera....

moltes felicitats Mauro pel teu aniversari!! qui ho diria!

LEO dijo...

Jo ja fa molts d, anys que el coneixo i li tinc una estima especial, a Isa tambe. Es un poc seriet a ratos pero te un bon cor. Moltes felicitats pel teu aniversari, vaig xalar l´any passat al LLaut.... Besets . Puca has fet un bon escrit, es petit pero vals molt.

Jo he sangrat dijo...

També li podriem treure algún "drap" o ningú ha sangrat mai de cames...per culpa de les MR o S.I.P.E ( senderes inventades per ell )

Anónimo dijo...

Albert, per la part que a mi em toca també m´he emocionat. Unes paraules molt xules i molt tendres per a una persona com Mauro que dóna la impressió de ser molt dur,i en ocasions, excessivament esquerp, però que al fons també té sentiments.

fran dijo...

sortint de la febrada i d'unes angines com ous de tito, m'apunto a les paraules pusseres cap al referent del grup; lo mateix que fa 3 anys, ancara independent, a la cursa de falset sortint de l'ermita i bufant (jo) com un tossinet, em diu "xeic, estàs fet per a la muntanya"...amb quasi 40 i allà pel darrera de tot....penso este tio m'està vacilant...però als traileros vaig fer cap. Pos això, felicitats Master i segueix guiant-mos (és un goig)!!!!
..i Ànims Albert!!